Besøke La Sagrada Familia unngå lange linjer

Line_at_Sagrada_Familia

Hvis det er første gang for deg i Barcelona, ​​trenger du ikke vil gå glipp av et besøk til Temple of La Sagrada Familia. Kanskje you'll har til å vie en hel dag av ferien til oppgaven, 60% av disse kan være forbrukes ved å vente i linjen, uansett hvilken tid på året det er.

Vi foreslår da å kjøpe til Sagrada Familia billetter på forhånd via Servicaixa / Ticketmaster. Du vil unngå kø og har tilgang fra en eksklusiv inngang.

For å spare tid på å reise til området av La Sagrada Familia, Leilighet Barcelona tilbyr fullt utstyrte Sagrada Familia leiligheter som ligger så nær Gaudís vakre katedralen som du kan gange med det hver dag hvis du ønsker det.

Er du reiser med barn under 10? Inngangen til Barcelonas mest imponerende katedralen er gratis for dem, så lenge du kjøper en voksen billett. Spesielle priser gjelder også for pensjonister, studenter og ungdom kortholdere.

Om Marina - Marketing Team

Marina er en forfatter fra Barcelona og er lidenskapelig opptatt av reise og teknologi. "Når jeg har tid, finner du meg med en ryggsekk oppdage verden. Og da ikke gjør det, kan jeg skrive om min fantastiske byen for å hjelpe besøkende til å nyte det til det fulle."
Dette innlegget ble publisert i Aktiviteter , Hjem , Places og tagget , , , , . Bokmerk permalenken .

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-tagger og attributter: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>