Barcelona offentlig transport

barcelona bus

Utvivlsomt Barcelona er en stor by at gå rundt med en masse smukke gader, boulevarder, spillesteder og stræder og mange interessante steder at besøge. Mange mennesker vælger at bo i en by centret Barcelona lejlighed, da det er tæt på de fleste af de største attraktioner. Det kunne være rart at gå gennem Passeig de Gracia, mens shopping, men nogle interessante steder er temmelig langt væk fra hinanden, og du bliver nødt til at bruge offentlig transport. I dette indlæg vil du finde alle de vigtige oplysninger om Transporter metropolitans de Barcelona (TMB) .

TMB præsenterer fire transportmiddel i Barcelona: metro, bus, tog pendler, og sporvogne; transporterne metropolitans de Barcelona (TMB) tilbyder transport tjenester 24 timer i døgnet. I dette indlæg vil du finde ud af de mest effektive og komfortable måder at transport i Barcelona for dig.

Metro

Fra mandag til torsdag metro kører fra 5.00 til midnat, fredag ​​den opererer indtil 2,00 og kun på lørdag metro er åbne 24hours.Tickets for Metro, Bus, FGC (FGC køre tog linjer svarende til metroen rundt i byens centrum), sporvogn og RENFE er de samme og alle opererer i zone 1 områder. De vigtigste centrum områder er alle i zone 1. Prisen for en billet er 1,40 og T10, som giver 10 ture koster omkring 8 euro, så hvis du planlægger mere end 5 rejser dens bedre at købe T10 billet. Du kan bruge en T10 billet til gruppe rejser, men hvert medlem af en gruppe, vil blive talt separat. T10 billetter på ethvert metrostationen og ved indgangen til RENFE toget.

S-tog

Togsnettet, som forbinder Barcelona med andre nære byer og landsbyer både ved byer og forstæder, drevet af FGC og Renfe.

Sporvogne

Barcelona trams Barcelona sporvogne er grøn og hvid, og du kan se dem alle omkring Barcelona; De er ikke så kendt som bus og metro-tjenester, men nogle gange kan tjene som en stor tjeneste for at komme rundt i byen. De har omtrent samme hastighed som bilen og i de fleste tilfælde det er en hurtigere transportmiddel end bus.For sporvogn rejser du kan ved en enkelt anvendelse billet på alle sporvogne stationer eller en T10 billet.

Busser

Barcelona busnet dækker 109 linjer, og en samlet strækning på mere end 920 kilometers.Barcelona bussystem består af mere end 1000 køretøjer, herunder dobbeltdækker turistmæssige busser med flersprogede lyd hjælpelinjer. Du kan finde busruter online, ved busstoppesteder og også på Barcelona bus kort til rådighed fra turistmæssige informationscentre.

Om Marina - Marketing Team

Marina er en forfatter fra Barcelona og er lidenskabelig omkring rejser og teknologi. "Når jeg har tid, kan du finde mig med en rygsæk opdage verden. Og når ikke, jeg skriver om min vidunderlige by for at hjælpe de besøgende til at nyde det til fulde."
Dette indlæg blev udgivet i Transport & Service og mærkede , , , , , . Bogmærke den permalink .

Et svar på Barcelona offentlig transport

  1. Μεταφορές siger:

    Πολύ εκσυγχρονισμένες οι μεταφορές στην Βαρκελώνη.

    Meget strømlinet transport i Barcelona.

Efterlad et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Er Krævede felter markeret med *

Du kan bruge disse HTML tags og attributter: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>