Parc del Laberint d'Horta i Barcelona

Parc_del_Laberint_de_Horta_Barcelona

Det perfekte sted å unnslippe støy og rush av byen er Parc del Laberint d'Horta. Det er den eldste parken i Barcelona, ​​og det ligger i Horta-Guinardó distriktet. Parken ligger over byen, hvor luften er kjøligere og renere, inkluderer tema hager, fossefall, og en liten kanal.

Parken ligger i det tidligere eiendom av Desvalls familien, og arbeidet med den fantastiske hagen begynte på slutten av det 18. århundre. Mange av familiens bygninger er fortsatt der for observasjon i parken, inkludert Devalls palasset. På slutten av det 19. århundre, Desvalls boet ble et sted for sosiale og kulturelle begivenheter, inkludert utendørs teaterforestillinger. Det var først i 1967 at Desvalls familien levert parken over til byen Barcelona, ​​og publikum kunne begynne å nyte den romantiske og spennende atmosfære av hagen i 1971. hig hlight av parken er labyrinten labyrinten. Hele parken har elementer av klassisk mytologi, men labyrinten er det aller flotteste. Ved inngangen av labyrinten, er det en utskjæring som skildrer myten om Theseus og Minotaur, historien at labyrinten representerer. I denne historien, seiler Theseus til øya Kreta for å drepe den halvt menneske halvt okse monster, Minotaur. Theseus kunne ikke gjøre denne forferdelige oppgaven på egen hånd, imidlertid, og den vakre prinsessen av Kreta, Ariadne, ga ham litt hjelp. For å komme til Minotaur, ville Theseus trenger å gå gjennom labyrinten hvor den levde. Ariadne ga Theseus et sverd, for å drepe monsteret, og en spole av streng, for å finne veien ut av labyrinten. Utskjæring ved inngangen viser at transaksjonen mellom Ariadne og Theseus. Selv om denne labyrinten er ikke stor nok til å gå seg vill i på veldig lenge, er det et eventyr å prøve å finne midten av labyrinten og komme seg ut igjen. På midten av labyrinten, det er en statue som representerer guden, Eros, den opprinnelige gud seksuell kjærlighet og skjønnhet.

Selv om labyrinten er den mest kjente delen av parken, det er så mye mer å s ee og nyte. Parken består av flere ulike tema seksjoner. Bak labyrinten, det er en struktur med en rolig basseng og vann funksjonen. Det er også en stor del av parken med en liten kanal, fossefall, og andre romantiske funn.

For å oppdage Parc del Laberint d'Horta, bare ta den grønne (L3) metro linje til Mundet stopp. Derfra er det en fem minutters spasertur.

Hvis du ønsker å besøke Barcelona og spesielt Parc del Laberint d'Horta, leie en Barcelona leilighet i sentrum av byen er ideell for alle som ønsker å besøke denne fantastiske labyrinten, eller noen andre av de viktigste turistic steder i Barcelona. Du kan også bestille luksusleiligheter i Barcelona og sjekk ut mange Barcelona leilighet spesialtilbud. En flott måte på å finne byens innsikt er å bli Facebook fan-sider med leiligheter i Barcelona.
Bli en gutt igjen og besøke Parc del Laberint d'Horta med familie og venner og nyte en vakker dag i Barcelona, ​​Spania!

Om Marina - Marketing Team

Marina er en forfatter fra Barcelona, ​​og er lidenskapelig opptatt av reise og teknologi. "Når jeg har tid, finner du meg med en ryggsekk å oppdage verden. Og da ikke, jeg skriver om min fantastiske byen for å hjelpe besøkende til å nyte det til det fulle."
Dette innlegget ble postet i Steder og tagget , , , , . Bokmerk permalenken .

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML -kodene og -egenskapene: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>