Barcelona offentlig transport

barcelona buss

Utvilsomt Barcelona er en flott by å gå rundt med en masse flotte gater, boulevarder, arenaer og smug og mange interessante steder å besøke. Mange velger å bo i en by sentrum Barcelona leilighet som det er nær de fleste av de viktigste attraksjonene. Det kan være fint å gå gjennom Passeig de Gracia mens shopping, men noen interessante steder er ganske langt fra hverandre, og du blir nødt til å bruke offentlig transport. I dette innlegget vil du finne all viktig informasjon om Transports Metropolitans de Barcelona (TMB).

TMB presenterer fire transportmidler i Barcelona: metro, buss, lokaltog, og trikker; transportene Metropolitans de Barcelona (TMB) tilbyr transport tjenester 24 timer i døgnet. I dette innlegget vil du finne ut de mest effektive og behagelige måter for transport i Barcelona for deg.

Metro

Fra mandag til torsdag metro opererer fra 5.00 til midnatt, på fredag ​​den opererer inntil 2,00 og bare på lørdag metro er åpne 24hours.Tickets for Metro, buss, FGC (FGC kjøre tog linjer som ligner på metro rundt i sentrum), trikk og RENFE er de samme og alle opererer i sone 1-områder. De viktigste sentrumsområdene er alle i sone 1. Prisen for en billett er 1.40 og T10 som gir 10 reiser koster ca 8 euro, så hvis du har tenkt mer enn 5 reisene sine bedre å kjøpe T10 billett. Du kan bruke en T10 billett til gruppereiser, men hvert medlem av en gruppe skal telles hver for seg. T10 billetter er tilgjengelig til enhver t-banestasjonen og ved inngangen til RENFE tog.

Lokaltog

Tog nettverk som forbinder Barcelona med andre nære byer og landsbyer både ved by- og forstads tjenester drevet av FGC og Renfe.

Trikker

Barcelona trams Barcelona trikker er grønt og hvitt, og du kan se dem alle rundt Barcelona; De er ikke så godt kjent som buss og metro tjenester, men noen ganger kan tjene som en stor tjeneste for å komme seg rundt i byen. De har omtrent samme hastighet som bilen og i de fleste tilfeller sin en raskere gjennomsnittet av transport enn bus.For trikke reisene du kan ved et enkelt bruk billett på alle trikker stasjoner eller en T10 billett.

Busser

Barcelona buss-nettverk dekker 109 linjer som og en distanse på mer enn 920 kilometers.Barcelona bussystemet består av mer enn 1000 kjøretøy, inkludert dobbeldekker turistbusser med flerspråklige lyd guider. Du kan finne bussruter på nettet, på bussholdeplasser og også på Barcelona buss kart tilgjengelig fra turistinformasjonen poeng.

Submit to StumbleUpon Digg This Submit to reddit
Share

Om Marina - Marketing Team

Marina er en forfatter fra Barcelona, ​​og er lidenskapelig opptatt av reise og teknologi. "Når jeg har tid, finner du meg med en ryggsekk å oppdage verden. Og da ikke, jeg skriver om min fantastiske byen for å hjelpe besøkende til å nyte det til det fulle."
Dette innlegget ble publisert i Transport & Services og tagget ​​ Bokmerk permalenken.

One Response til Barcelona offentlig transport

  1. Μεταφορές sier:

    Πολύ εκσυγχρονισμένες οι μεταφορές στην Βαρκελώνη.

    Svært strømlinjeformet transport i Barcelona.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML -kodene og -egenskapene: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>