Palau de la Musica foyer bar

Sala-Cambra-piano

Ja, er Palau de la Música Catalana en må se når du besøker Barcelona. Hver dag hundrevis av mennesker strømmer til porten til Barrio de Sant Pere å få et bilde av den imponerende fasaden. En vanskelig oppgave, siden bygningen ikke åpner opp på en firkant, men på de få meter-bred Sant Pere Mer Alt Street, tvinger deg til å bøye nakken for å beundre, og begrense et godt skudd bare til de som eier høy kvalitetsoptikk, men likevel. Vi skal snakke om arkitektur annen gang.

I dag vil vi gjerne anbefale en alternativ besøk / glede av denne fantastiske modernistiske bygningen, som ligger bare en kort spasertur fra mange av de sentrale Barcelona leiligheter. I denne trykkende august er det er en musikkfestival skjer på Palau kalt Mas i Mas med mer enn 160 planlagte konserter, alt fra klassisk til hip hop, fra flamenco til DJ-er, til jazz og world music crossovers. Delikatesser for alle ganer, store navn og nye funn. Foruten de vanlige konserter, arrangørene foreslå et konsept av "piller": tretti minutters konserter i vakre chambre hall. Vi så mange glade ansikter for noen dager siden nyter gig av barokk cellist Sasha Agranov med Guinea Bissau singer songwriter MU . Den lille oval hall er en virkelig godbit: perfekt akustikk, tre sjarm og modernistiske glass ornates. Etter konserten er det bare vanlig å henge ut mellom elegant foyer bar og terrasse. Prisene på drinker og tapas er bare litt dyrere enn en vanlig bar, men i stor grad kompensere natten sjarmen til den moderne krysset som skiller deg fra strømmen av Via Layetana. Når natten faller på, vil du føle invitert til å hengi seg til denne atmosfæren for en liten stund ...

Den nærmeste metro tilgang til Palau de la Música Catalana er L1 Urquinaona, som ligger nær Plaza Cataluña og ikke langt fra Las Ramblas. For mer informasjon besøk www.palaumusica.org .

Om Marina - Marketing Team

Marina er en forfatter fra Barcelona og er lidenskapelig opptatt av reise og teknologi. "Når jeg har tid, finner du meg med en ryggsekk oppdage verden. Og da ikke gjør det, kan jeg skrive om min fantastiske byen for å hjelpe besøkende til å nyte det til det fulle."
Dette innlegget ble postet i Barer og nattklubber , Hendelser , Hjem og tagget , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken .

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML -kodene og -egenskapene: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>