La Boqueria Market i Barcelona

La Boqueria Market i Barcelon Ramblas

Å finne ut hvorfor middelhavsmat er internasjonalt kjent for sine ingredienser du bør besøke La Boqueria. Du kan finne her alle produkter fra Catalonia: frukt, grønnsaker, fisk og sjømat, tapas og selv pizza barer og andre. La Boqueria Market gjør den til en forpliktet må-se for alle turister som besøker Barcelona.

La Boqueria Market ligger ved siden av metrostasjonen "Liceu", men stedet er best kjent i dag under navnet Las Ramblas. Siden uminnelige tider, ble bøndene selge sine produkter til forhandlere, eller Botiguers.
Som markedets popularitet vokste, bønder fra nabobyene, som Les Corts og Sarrià, ble utestengt fra å handle der. På grunn av høy konkurranse i markedet, var det noen kamper mellom de gamle grønnsakshandlere og de nye. Derfor to markedene ble slått sammen til ett: La Rambla de Sant Josep. Fiskebutikker, slaktere, og fugle butikker ble bygget rundt den nye plassen.

I 1835 ødeleggelsen av klosteret Sant Josep fant sted. Den ble erstattet av en firkant, som på den tiden var den største plassen i Barcelona. Omgitt av verandaer, med hager og fontener, ble det kalt Plaça del Treball. Når byggingen var nesten ferdig, ble det antatt nødvendig å midlertidig installere markedet i den gamle plassen til Sant Josep og så kunne fjerne den fra midten av La Rambla. Den første steinen av markedet La Boqueria ble plassert på St. Josefs dag i 1840.

Gjennom årene har La Boqueria markedet blitt et symbol på historien til byen, alle sine familier, sine tradisjoner og festivaler. Det er det største markedet i Spania. De nåværende kjøpmenn er stort sett fra tredje og fjerde generasjon av markedet leverandører. Er foreningen av fortid og nåtid.

Kjøpe ingredienser for din retter

Hvis du bor i et Barcelona leilighet, spesielt en Las Ramblas leilighet nær La Boqueria, kan det være en god idé å ta en pause fra å spise ute en natt og rusle ned til en av Catalonia's mest kjente markedene. Test ut ditt fullt utstyrt kjøkken ved å prøve dine favorittoppskrifter med noen av Barcelonas ferskeste ingredienser!

Det er spektakulære frukt steder, der du kan finne de ferskeste frukt og selgere er ansvarlig for peeling og kutte, med glass med frisk-kutt frukt. Dette for ikke å nevne den deilige fruktjuicer presset på stedet.

Ikke mindre attraktive er de godteri flekker med den største utvalg av søtsaker å velge mellom. Men vi kan også finne fisk boder, nøtter, grønnsaker og krydder. Det som er viktig er at alle produktene er av utmerket kvalitet og en misunnelsesverdig friskhet.

Foruten de ovennevnte, langs Boqueria markedet finnes mange barer hvor du kan smake et utvalg av retter tilberedt med de beste produktene. Den kommersielle tilbudet er variert, fersk fisk og sjømat, salt og hermetisert fisk, kjøtt og innmat, fjærkre, vilt, og egg, frukt og grønnsaker, urte og kosthold, belgfrukter, korn, mat, bakeri og restaurant, frosne spesialiteter, pølser, etc.

Om Marina - Marketing Team

Marina er en forfatter fra Barcelona, ​​og er lidenskapelig opptatt av reise og teknologi. "Når jeg har tid, finner du meg med en ryggsekk å oppdage verden. Og da ikke, jeg skriver om min fantastiske byen for å hjelpe besøkende til å nyte det til det fulle."
Dette innlegget ble publisert i Steder, Restauranter og mat og tagget ​​ Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML -kodene og -egenskapene: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>