Områdene i Barcelona og steder å besøke

Beste turistområdene i Barcelona for å besøke

Veilede gjennom de mest interessante turiststedene og områder i Barcelona:
  • L'Eixample
  • RAVAL
  • RAMBLAS
  • BARCELONETA
  • EL BORN
  • Montjuic

L'Eixample

Eixample area of Barcelona description Eixample er designet i midten av det 19. århundre utvide middelalderbyen Barcelona ut i rommet igjen utenfor citywalls. Dens preget av lange rette gater, krysset av brede avenyer, og kvadratiske blokker med skrådde hjørner. L'Eixample rutenett gatene er fylt med relativt velstående innbyggere, designerbutikker, corporate bygninger, og spisesteder fra hele verden. De fleste turistene bare se Pg. de Gràcia områder, men hvis du har energi til å utforske hele nabolaget, vil du få en god leksjon i modernisme, og en bedre følelse for Barcelona utover turistene.

RAVAL

El Raval er en av de to historiske nabolag som ligger ved siden av La Rambla (den andre var Barri Gotic) .Så hva er appellen til El Raval? Området er levende, historisk, autentisk og full av personlighet. Det er en livlig, flerkulturelle nabolag med et stort utvalg av fristende kafeer, restauranter og barer.

RAMBLAS

La Rambla kan betraktes som en serie av kortere gatene, hver annen navngitt, dermed flertallsformen Ramblas (spansk: Las Ramblas). Fra mot havnen, er gaten suksessivt Rambla de Canaletes, dels Rambla Estudis, Rambla de Sant Josep, dels Rambla Caputxins, og Rambla de Santa Monica. Byggingen av i begynnelsen av 1990 resulterte i en videreføring av La Rambla på en trebro inn i havnen, Rambla de Mar leie en Las Ramblas leilighet i Barcelona er en av de beste alternativene for turister som alle de store attraksjonene er nær.

BARCELONETA

La Barceloneta er også et flott sted å leie en strandleilighet i Barcelona. Et nabolag i Ciutat Vella i Barcelona, ​​ble det bygget i det 18. århundre for innbyggerne i Ribera som hadde blitt fordrevet av byggingen av Ciudadela. Nabolaget er omtrent trekantet, grenser til Middelhavet, den Muelle de España av Port Vell og El Born nabolaget.

Barceloneta Beach fikk status som den beste urbane stranden i verden og total tredje beste stranden i verden, ifølge dokumentarfilmen "verdens beste strender," produsert av Discovery i 2005.

El Born

El Born har vokst til å bli en av de mest fasjonable steder i byen.

Hver dag kafeene pakkes og om natten folk flytter sammen til Passeig de Born, som ifølge lokalbefolkningen var stedet for de jousts, for å prøve de mange barene, som alle tjener opp en bety mojito. Også på Passeig de Born det hevdes å være den beste pizza sted i Barcelona, ​​og på 1,50 euro per skive du kan ikke klage.

Montjuic

Information about the Montjuic area of Barcelona Barcelonas Montjuïc er en bred grunne bakke med en relativt flat topp med utsikt over havnen, mot sørvest for sentrum. Østsiden av bakken er nesten en ren klippe, gir det en imponerende utsikt over byens havn rett nedenfor. Toppen av bakken (en høyde på 173 meter) var åsted for flere festningsverk, den siste som (Castell de Montjuïc) fortsatt i dag. Festningen i stor grad stammer fra det 17. århundre, med 18. århundre tilsetninger. I 1842, garnisonen (Madrid regjeringen) avskallede deler av byen. Det fungerte som et fengsel, ofte holder politiske fanger, til tidspunktet for general Franco. Slottet var også åsted for mange henrettelser. I 1897, en hendelse populært kalt Els processos de Montjuïc bedt om gjennomføring av anarkistiske støttespillere, som deretter førte til en alvorlig undertrykkelse av arbeidernes kamp for sine rettigheter. På forskjellige anledninger i løpet av spanske borgerkrigen, ble både nasjonalister og republikanere henrettet der, hver på den tiden da området ble holdt av sine motstandere. Den katalanske nasjonalistlederen Lluís Companys i Jover ble også henrettet der i 1940, etter å ha blitt utlevert til Franco regjeringen av nazistene.

Submit to StumbleUpon Digg This Submit to reddit
Share

Om Marina - Marketing Team

Marina er en forfatter fra Barcelona, ​​og er lidenskapelig opptatt av reise og teknologi. "Når jeg har tid, finner du meg med en ryggsekk å oppdage verden. Og da ikke, jeg skriver om min fantastiske byen for å hjelpe besøkende til å nyte det til det fulle."
Dette innlegget ble postet i Steder og tagget ​​ ​​ ​​ ​​ Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML -kodene og -egenskapene: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>