Hvorfor bør du besøke Pedralbes Monastery: En skjult perle i Barcelona

ped3-kloster-300x101

Når du planlegger turen til Barcelona, ​​det er mange steder å vurdere å besøke. For alle første tidtakere til den vakre byen, kan du ikke gå glipp av Sagrada Familia, Gaudis mest berømte arkitektoniske mesterverk, katedralen i det gotiske kvarteret og Santa María del Mar basilikaen. Ett sted som ikke er så besøkes av yrende folkeliv av besøkende til byen, men er Pedralbes kloster i Barcelona.

History of the Monastery

Dateres tilbake til det 14. århundre, er dette katalanske struktur som ligger i distriktet Pedralbes, nord i Barcelona. Pedralbes kloster tiltrekker seg besøkende som er villige til å forlate sentrum av byen for å oppleve mindre reist til områder.

Grunnlagt av Queen Elisenda de Montcada i 1326, ble den Pedralbesklosteret holdt opp av Saint Clare nonner, og fortsatt inneholder sin skjønnhet i dag som museum. Kombinasjonen av kirke og kloster gjøre for et unikt sted å besøke i Barcelona.

Må sees på Pedralbes kloster
Monastery Pedralbes in Barcelona

Fra den utrolige veggmalerier av Ferrer Bassa i nonnene private rom, til glassmalerier bevart fra det 14. århundre, her vil du se kunst i mange former. Graven til Queen Elisenda er inne i kirken, og representerer henne gjennom to perspektiver, en dronning, og en sorg enke.

Museet viser skulpturer, kunst og sølv og gull som brukes av nonnene. Når nonnene i Saint Clare flyttet ut i 1983, ble klosteret offentliggjort, og kunsten ble innviet som en samling.

I løpet av sommermånedene, Pedralbes kloster viser mer formål enn bare å være en flott utstilling av kunstverk, det også konserter og andre aktiviteter. Ofte ligger i hagen, er det levende musikk en stor opplevelse for de som besøker denne fantastiske klosteret for første gang.

Bus, Barcelona Hvordan komme seg dit

Du har mange alternativer for transport til Pedralbes kloster.

* The Bus Turístic, som dekker det meste av Barcelona, ​​stopper også på Pedralbes kloster.
* Linje 6 på FGC tog til sin siste stopp, Reina Elisenda, etterfulgt av en rask 8 minutters gange.
* De offentlige busser 22, 63, 64, 75 og 78 stopper alle innen gangavstand

Om Marina - Marketing Team

Marina er en forfatter fra Barcelona, ​​og er lidenskapelig opptatt av reise og teknologi. "Når jeg har tid, finner du meg med en ryggsekk å oppdage verden. Og da ikke, jeg skriver om min fantastiske byen for å hjelpe besøkende til å nyte det til det fulle."
Dette innlegget ble publisert i Hjem, nabolag, ting å gjøre og tagget ​​ ​​ ​​ Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML -kodene og -egenskapene: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>