Top 5 Gratis tapasbarer i Barcelona

Pappa e Citi, Barcelona

Det siger sig selv, at forsøge nogle tapas i Barcelona er et must for alle, der besøger den catalanske hovedstad. Tapas, som har oprindelse i Andalusien, er bedst beskrives som bid størrelse nibbles og er en stor del af den spanske spise kultur, med familier og venner regelmæssigt at komme sammen over en tapas måltid.

Ordet "tapa" forstås at dække og legende hævder, at disse velsmagende snacks var oprindeligt skiver skinke eller ost, som blev brugt til at dække drikkevarer og holde fluerne fra at tage en uønsket svømme. Siden da har tapas kommet langt, og nu med hundredvis af variationer, fra en traditionel plade af oliven til seafood tapas toppet med kaviar, der er sikker på at være en tapa perfekt til selv den mest kræsne af spise. Men når i Barcelona, ​​forventer tapas med en catalansk twist ligesom Pa Amb tomaquet (tomat brød) og Butifarra (svarende til pølse), som serveres i restauranter over hele byen.

Tapas gratis i Barcelona? Faktisk!

Oprindeligt blev tapas serveret gratis med rækkefølgen af ​​en drink, og mens mange byer i det sydlige Spanien stadig opretholde denne tradition, denne praksis ikke er så almindelige i Barcelona. Men der er et par tapas-barer i Barcelona, ​​hvor du kan grave i gratis tapas med din øl eller Cava!

Tag et kig på vores top 5 barer i Barcelona for frie tapas:

  1. Ca'l Chusco: I hjertet af Barcelonas kystby, Barceloneta, ligger denne charmerende lille fælles. Med tapas såsom deres berømte bombas (kartoffel bolde) og stegt fisk, som begge kommer serveret med hver drink, du kan ikke gå galt. Og for dem, der ønsker mere end blot en prøve, denne tapas bar tilbyder også raciones eller større portioner samt en omfattende menu.

Vejbeskrivelse: C / de l'Almirall Aixada, 5. Metro-station: Barceloneta (L4)

Patatas Bravas, Traditional Tapas Barcelona 2. Ambiente del Sur: Kendt for deres tortilla de patatas, denne Barcelona tapas bar, der ligger i Eixample, er et must for dem, der søger en andalusisk stemning. Hvis kartoflerne er ikke helt din parabol, skal du sørge for at hovedet her på tirsdage når paella er specialitet eller torsdage, når du kan grave i rasp med sardiner!

Vejbeskrivelse: C / Viladomat, 85. Metro: Rocafort (L1) eller Sant Antoni (L2)

  1. Pappa e Citti: Med frie tapas, der kommer serveret med hver drink rækkefølge mellem 6-9 pm, denne tapas bar er et godt valg for dem, der ønsker at nippe på nogle godbidder. Med drikkevarer spænder fra 1,80 € til 5 €, er der masser af sort her, og det er et godt sted at starte en aften i byen. Kombinationen af gode priser og lækre snacks, alle i smukke barrio Gràcia, gør dette til en skal-besøg!

Vejbeskrivelse: C / l'Encarnació, 38. metrostation: Joanic (L4)

  1. Bar Mingus: I humør til frikadeller eller ensaladilla rusa (russisk salat), så er denne restaurant, der ligger i det gotiske kvarter, er et godt valg. Nyd nogle gratis tapas, som du nyder på en cool hus øl!

Hvordan man kommer derhen: Carrer Ataülf, 6. metrostation: Liceu (L3)

  1. Cerveceria de Dues: Leder du efter billige øl og lækre snacks? Dette Gràcia bar tilbyder drikkevarer til så lavt som 1 € før 7 pm, med supplerende tapas. En garanteret god tid.

Vejbeskrivelse: C / Torrent de l'Olla, 89. metrostation: Fontana (L3)

Så nu, at du ved hvor man kan finde de bedste gratis tapas i Barcelona, ​​har du ingen Apartment Barcelona, Apartment Rentals undskyldning for ikke at grave ind i disse lækre delikatesser. Hvis du udgiftsområde til Gaudís byen snart, så vil du opdage, at ved at leje en af ​​de mange centrum lejligheder i Barcelona, ​​kan du finde barer ovennævnte at være let tilgængelig enten til fods eller med metro.

Hvis du allerede har haft et måltid på en af disse gratis Barcelona tapasbarer, eller snublede over andre, der tilbyder gratis tapas med din drink, drop os en kommentar nedenfor og lad os vide om din oplevelse!

Om Marina - Marketing Team

Marina er en forfatter fra Barcelona og er lidenskabelig omkring rejser og teknologi. "Når jeg har tid, kan du finde mig med en rygsæk opdage verden. Og når ikke, jeg skriver om min vidunderlige by for at hjælpe de besøgende til at nyde det til fulde."
Dette indlæg blev udgivet i Barer og natteliv , Hjem , restauranter & Fødevarer . Bogmærke den permalink .

Efterlad et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Er Krævede felter markeret med *

Du kan bruge disse HTML tags og attributter: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>