Antoni Gaudí Arkitektur

Antoni Gaudi Barcelona
Antoni Gaudí var en katalansk arkitekt, ledare för den katalanska modernismen.
GRANNLÅT Jag var en arkitekt med en medfödd känsla för geometri och volym, samt en stor fantasifull förmåga som tillät honom att mentalt projicera de flesta av hans verk innan de passerar dem till flygplan. I själva verket, sällan spelade detaljerade ritningar av hans verk, utan föredrar att återskapa dem på tredimensionella modeller, gjutning alla detaljer kommer upp gick mentalt. Vid andra tillfällen, var jag improvisera i farten, ger instruktioner till sin personal om vad de hade att göra.
Med en stark intuition och kreativa förmåga, Gaudí tänkt sina byggnader på global basis, som betjänar både strukturella lösningar som funktionellt och dekorativt. Studier i minsta detalj av hans skapelser i arkitektur integrera en rad olika hantverk som han behärskar till fulländning: keramik, glas, järn smide, snickeri, etc. Det införs också nya tekniker vid behandling av material, såsom hans berömda "trencadís" görs med keramik avfall.
Efter några tidiga påverkas av neo-gotiska konsten och vissa orientaliska trender ledde Gaudí modernismen i dess mest dynamiska tid mellan slutet av artonhundratalet och början av nittonhundratalet. Men arkitekten Reus gick utöver ortodox modernism, skapa en personlig stil baserad på observationer av naturen, frukten som var hans användning av geometriska regler, såsom hyperbolisk paraboloiden, den hyperboloid, spiralen och conoid.
Gaudis arkitektur präglas av en stark personlig prägel, som kännetecknas av sökandet efter nya strukturella lösningar, som kom efter en livstid ägnas åt analys av den optimala strukturen av byggnaden, integreras i dess omgivning och att vara en syntes av alla konst och hantverk. Genom Gaudi studier och praktik av nya och originella lösningar, kommer Gaudís arbete kulminerar i ett organiskt stil, inspirerade av naturen, men utan att förlora erfarenheterna från tidigare stilar, skapar ett arkitektoniskt verk som är en perfekt symbios av tradition och innovation. Dessutom är hans arbete präglas av dem som var hans fyra stora passioner i livet: arkitektur, natur, religion och kärlek för Katalonien.
Gaudís arbete har nått över tiden med ett brett internationell exponering, och otaliga studier ägnas åt hans förståelse av arkitektur. Idag är han beundrad av yrkesverksamma och allmänheten: Sagrada Familia är nu en av de mest besökta monumenten i Spanien.
Om du planerar att besöka Barcelona och vill se några av Gaudís mest kända verk, bor i en stad centrum Barcelona lägenhet är ett bra alternativ. Framför allt uppehåller sig i en Ramblas lägenhet i Barcelona eller en Sagrada Familia lägenhet i Barcelona är ett bra sätt att njuta av hans fantastiska arkitektur vardag. Du kan också ta tur runt Eixample där du kan se två intressanta verk av Gaudí: La Pedrera (också känd som Casa Mila) och Casa Batlló.

Om Marina - Marknadsföringsavdelning

Marina är en författare från Barcelona och är passionerade när det gäller resor och teknik. "När jag har tid, hittar du mig med en ryggsäck upptäcka världen. Och när inte, jag skriver om min underbara stad att hjälpa besökare att njuta av det till fullo."
Detta inlägg är publicerat i hem , platser och taggade , , . Bokmärk permalänk .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *

Du kan använda dessa HTML-taggar och attribut: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>