Best av Gaudí i Barcelona

Gaudi Park Guell

Antoni Gaudí og Barcelona går hånd i hånd, faktisk mange refererer ofte til Barcelona som "Gaudís by!" Hvis du kjenner navnet, men er ikke kjent med hans gjerninger, vil det snart endre ved ankomst i byen. Gaudis arkitektoniske mesterverk legge til en fargeklatt i den katalanske hovedstaden og er blant noen av de største attraksjonene i Barcelona. Fra Sagrada Família til Casa Batlló, forberede seg til å bli overrasket!

Casa Milà

La Pedrera Roof Terrace Også referert til som La Pedrera, som betyr "steinbruddet", er Casa Milà best kjent for sin sære tak som er hjem til en rekke surrealistisk-skulptur skorsteiner. Gaudí bryter tradisjonell arkitektur ved ikke å bruke en eneste rett linje, men slik at veggen for å hvile på søyler og buer som gir bygningen en spennende bølge effekt. En må se i løpet av din tid i Barcelona.

Adresse: Provença, 261-265 | Metro: Diagonal (L3 grønn linje eller L5 blå linje)

La Sagrada Família

Sagrada Familia Barcelona Enkelt Gaudís mest berømte prosjekt, basilikaen i Temple Expiatori de la Sagrada Família, for å gi den sin fulle navn, har blitt en av de mest populære turistattraksjonene i verden. Forvent intrikate detaljer på sine ulike fasader, slående tårn mosaikk, en utrolig pool av farger, over-sized kolonner og lys skinnende gjennom de fargede, glassmalerier.

Sagrada Família er fryktinngytende både på utsiden og innsiden, og det er ikke ferdig ennå! Finansiert utelukkende av donasjoner og startkontingent, er Sagrada Família forventes å være ferdig senest 2028, over 100 år etter at byggingen først begynt!

Adresse: Carrer de Mallorca, 401 | Metro: Sagrada Família (L2 lilla linje eller L5 blå linje)

Casa Vicens

Casa Vicens Barcelona Anses å være en av Gaudís mest "viktig" fungerer, var Casa Vicens den første av mange mesterverk for den da unge arkitekten. Bygningen er dekket i Gaudís signatur: fargerike, flislagt mosaikker og støpejern rekkverk.

Casa Vicens er en enkelt familie, privatbolig, designet for Manuel Vicens, forblir stengt for besøkende i dag, men bør ikke avskrekke deg fra beundrer sin vakre struktur fra utsiden.

Adresse: Carrer de les Carolines, 18-24 år | Metro: Fontana (L3 grønn linje)

Casa Batllo Barcelona Casa Batlló

Gaudí ble bedt om å redeisgn den Batlló bolig og her han satt om å unngå rette linjer der det er mulig. Den flerfarget skjelett Bygningen er i dag et fantastisk stykke moderne arkitektur på Barcelonas berømte gaten Passeig de Gràcia.

Noen av de mer fryktinngytende funksjoner på denne bygningen er merkelig slående kolonner som er formet for å ligne bein, og balkongene som ble utformet med jern rekkverk som ser ut som masker.

Adresse: Passeig de Gràcia, 43 | Metro: Passeig de Gràcia (L2 lilla linje, L3 grønn linje eller L4 gul linje)

Park Güell

Park Guell Mosaic Bench Gaudí ble bestilt av Eusebi Güell å designe et boligfelt komplett med hus og en park. Som de fleste av Gaudís verker, Park Güell tok tid å bygge senere bli en av hans mest bemerkelsesverdige stykker. Faktisk er Park Güell den mest fotograferte sted i Barcelona i dag!

Her kan du finne sprut av farge overalt, med svingete, mosaikk benker designet for komfort, en mosaikk drage og, på det høyeste punktet i parken, vil du finne et steinkors som symboliserer Gaudís tro på katolisismen.

Adresse: Carrer d'Olot, s / n | Metro: Vallcarca (L3)

Om Apartment Barcelona

Leiligheten Barcelona er et ledende leilighet selskap basert i Barcelona. De har over 900 Barcelona leiligheter til leie for korte og lange opphold, samt leiligheter for salg.
Dette innlegget ble publisert i Hjem, Places, Tourist Guide og tagget ​​ ​​ ​​ Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML -kodene og -egenskapene: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>