Mercat Galvany i Barcelona - En Barcelona Market med historie

mercat Galvany

Barcelona er en av de få europeiske byer for å ha en så sterk tradisjon for matmarkeder, med omfattende kommunale markeder i alle sine nabolag. Mange av disse begynte som bønder markeder og utviklet seg gjennom århundrene. De renovert av modernistiske arkitektene i slutten av det 19. og begynnelsen av det 20. århundre, slik som Barcelona Boqueria og Mercat de Sant Antoni er nå betraktet som noen av Barcelonas mest bemerkelsesverdige bygninger. Ofte oversett og vel verdt et besøk, er Mercat Galvany en ekte perle.

mercat galvany Det ligger i boligområdet Sarria, på C / Santaló 65 nær Muntaner FGC, og umiddelbart fanger øyet av alle som går forbi. Dette er byens største jern struktur, høye, elegante og dekorert med vakre fargede glassvinduer. Det går tilbake til historiske Barcelona, ​​før Eixample ble opprettet for å delta Ciutat Vella med de nærliggende landsbyene Sarria, Gracia, og Sant Andreu, og Sants.

Nærområdet pleide å være dekket med felt, landets boliger og gårder. Bønder som brukes til å sette opp et ukentlig marked; da noen slaktere og fiskere begynte å komme, og det vokste jevnt fram til i 1868 en permanent marked ble bygget.

MARKET3 Mercat Galvany i Barcelona er nå en skattekiste av boder med alle typer frisk frukt og grønnsaker, og alt fra oppskåret kjøtt til fersk fisk, tørket frukt og nøtter, korn, meieriprodukter, og internasjonale spesialiteter.

Den har en annen stemning her til Barcelonas sentrum markeder som Mercat de la Boqueria; dens klientell er for det meste lokale innbyggere, som har familier har vært shopping her i generasjoner. Dette vel å gjøre nabolaget krav og kan betale for det beste, slik at du kan være sikker på å finne god kvalitet her.

La oss ta deg for en vandring gjennom den modernistiske Mercat Galvany og introdusere deg til noen av sine unike karakterer og egenskaper. Markedet trader Tristan Fidalgo fungerer på en stall som først ble etablert for 70 år siden av sin oldefar. Fersk terninger gresskarterningene og artisjokkhjerter sitte ved siden av klar forberedt tradisjonelle retter, intrikate salater, guacamole og soltørkede tomater fra Napoli.

MARKET8 Ifølge Fidalgo har dette Barcelona markedet endret seg betydelig i det siste tiåret. Folk tidligere brukte til å kjøpe ett eller to elementer i bulk fra hver stall, for å få en bedre pris. Nå har de en tendens til å kjøpe av varen. Markedet handelsfolk er enstemmige i sin vurdering at selv supermarkeder kan alltid tilby lavere priser, er mye bedre marked kvalitet. "Jeg får små kvanta fra små leverandører," forklarer Fidalgo.

"Jeg selger et meget godt produkt, og til den beste prisen jeg kan selvfølgelig, men jeg prøver ikke å konkurrere med supermarked giganter som Mercadona eller Caprabo." Det kan komme som en overraskelse å oppdage at han ikke anser store distributører til utgjøre en trussel mot de små distributører og dyrkere. "De små dyrkere som vet hvordan de skal fungere godt sammen med deres valgte produktet faktisk gjøre en god leve,» sier han. "De har sine lokale kunder, markedet selgere som vet at de kan stole på den gode kvaliteten som deres egne kunder krever. Men mange ikke fungerer godt, og de taper. Hvis det første laget av appelsiner er nydelig, og det neste laget er lettere skadet, vil jeg ikke gå tilbake. "

pescado

Spesialisering og høy kvalitet er varemerker for Mercat Galvany. Vi passerer en stall som bare selger ferske gården egg. "Hvorfor skulle du ønske å få egg fra andre steder ?!" gliser Josep. Den neste stall sammen spesialiserer seg på tyske produkter, fra spekemat og pølser til fast apfelstrudel og utallige andre typiske elementer. "Mange tyske innbyggere kommer hit," kommenterer Encarna fra bak henne haug av godbiter.

Slå et hjørne vi nå charcuteria Carles, som inviterer oss til en chupito rødvin, og en sjenerøs utvalg av iberisk skinke og deilig ost som smelter i munnen og minner oss på hvor godt disse tingene virkelig kan være.

Dette fersk mat markedet er åpent hver dag fra 9 am-2pm. www.mercatgalvany.es.

Submit to StumbleUpon Digg This Submit to reddit
Share

Om Marina - Marketing Team

Marina er en forfatter fra Barcelona, ​​og er lidenskapelig opptatt av reise og teknologi. "Når jeg har tid, finner du meg med en ryggsekk å oppdage verden. Og da ikke, jeg skriver om min fantastiske byen for å hjelpe besøkende til å nyte det til det fulle."
Dette innlegget ble publisert i Hjem, restauranter & Food, Tourist Guide og tagget ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ , ​​ ​​ ​​ ​​ Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML -kodene og -egenskapene: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>