Discover Barcino: Roman Barcelona i hjertet av den gotiske bydelen

Barci

Visste du at den romerske byen Barcelona ble kalt Barcino? Det var en av de viktigste urbane kommuner på den iberiske halvøya. Men i dag det som en gang Roman Barcelona er nå Ciutat Vella eller Barri Gòtic. Inngangen til Barcino er på høyre side av katedralen i Barcelona hvor en rekke skulpturer hver omtrent en halv meter høy stave ordet Barcino. Disse skulpturene er ikke fra romertiden, men de viser når du har nådd den gamle byen. Oppdage hva som er igjen av Roman Barcelona ...

Akvedukter av Roman Barcelona

I det siste, to akvedukter tok vann opp til byen inngangen og inn Roman Barcino fra elvene Llobregat og Besos. Like bak Plaça de la Catedral, i C / Sagistrans, en del av en av de gamle akvedukter kan spores i veggene i en annen bygning. Merkelig, ble ny murstein arbeid bygget rundt akvedukten, forlater sin spøkelsesaktige omrisset som en påminnelse om Barcelonas romerske arven. Innbyggerne i Barcino var Barcinonensis og sentrum av byen var på forumet, en plass for handel og møter.

Barcelonas romerske forum og kolonner

Placa St Jaume Forum Romanum i Barcelona lå i Plaça Sant Jaume hvor kommunen og kommunale bygninger er fortsatt plassert i dag. Det er en sidevei som går fra torget heter Carrer Paradis, som vandrer opp forbi Ryans Irish Pub. Selv om denne gaten ser ut til å være en ubetydelig smug måte, et lite skilt som sier i enda mindre bokstaver "Å Roman Ruins" craftily peker mot mot nummer 10, Carrer Paradis, til det som synes å være en privat boligblokk.

Mest definitivt ikke vær sjenert som, på å slå rett inn i dette området, fire enormt praktfulle romerske søyler dreier mot himmelen, innen berøre avstand. Disse kolonnene dannet en del av den opprinnelige Augustine tempel regjeringsbygningen, bebodd av romerske keiser Augustus seg selv for en kort tid. Dette stedet brukt til å markere den høyeste bakkenivå punkt i Barcino. Disse kolonnene nå stå som en påminnelse om den gamle byens struktur, på hvis stiftelser Barcelona slik vi kjenner den er konstruert.

Romerske ruiner utenfor Ramblas

Slå rett ut av Plaça Sant Jaume og inn Carrer Ferran, sidegate til Avinyó svinger til venstre. Kebab barer og tradisjonelle katalanske restauranter skjerpe appetitten med sine vifter mat dufter. Se videre skjønt, og det er mulig å se en rekke barer på venstre side av denne veien som huset deler av den gamle bymuren, fortsatt intakt. En gammel romersk gravplass komplett med gravene, for ikke å nevne de soling villkatter, sitter på en underjordisk nivå i Plaça Madrid, som ligger mellom Las Ramblas og Portal del Angel. Mesteparten av den gamle byen er nå begravd dypt under dagens sentrum.

Barcelona City History Museum

roman barcelona Gravearbeidet er stadig går på å avdekke mer av Roman Barcino, men hva som har blitt gravd opp kan sees i City History Museum, som ligger i Plaça del Rei, i nærheten av Plaça Sant. Jaume. En heis går ned i hvelvene i byen mens et digitalt år displayet teller ned tiden i store røde blinkende tall. Dørene åpner kl 600ad og Roman Barcino puster i den skyggeunderjordisk lys. Omfattende deler av den romerske muren, i tillegg til grunnmuren av bygninger, kirker og badeplasser kan sees. Det er mulig å spasere langs ruinene av en hel gate komplett med et dreneringssystem, næringslokaler og tilhørende forberedelser soner for saltfisk, vin å gjøre, vaskerom og stoff døende.

Det er også en stor utstilling av gjenstander som ble funnet under utgravning som smykker, mynter, keramikk og nåler. Det virker som kvinner i romertiden var like tilbøyelige til å nappe øyenbrynene sine som de er i dag bedømme fra den store samlingen av romerske pinsett som er også utstilt. En kort film viser en grafisk fremstilling av Barcino er omtrentlige dimensjoner og hovedstrukturer, og sin geografiske beliggenhet i forhold til elvene og havet. Mest spennende, skjønt, er bevisstheten om at Barcino er sakte men sikkert vokser som nye arkeologiske prosjekter avdekke flere ruiner. Prøv kikket rundt provisoriske vegger som dekker over gravearbeid!

Den beste måten å oppdage Roman Barcelona er å gå for en vandre i Barri Gòtic, og se opp for plaketter som gir mer informasjon om de historiske restene som du finner ispedd mellom butikk og barer av moderne Barcelona.

Om Marina - Marketing Team

Marina er en forfatter fra Barcelona, ​​og er lidenskapelig opptatt av reise og teknologi. "Når jeg har tid, finner du meg med en ryggsekk å oppdage verden. Og da ikke, jeg skriver om min fantastiske byen for å hjelpe besøkende til å nyte det til det fulle."
Dette innlegget ble publisert i Hjem, nabolag og tagget ​​ ​​ ​​ ​​ Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML -kodene og -egenskapene: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>