The Legends of Barcelona

Teatre del Liceu i Barcelona

Mange forskjellige sivilisasjoner har levd på jorden som vi nå kaller Barcelona, ​​og har hvert forlot sin egen karakteristiske spor. Fra Pre-kristne bosetninger, til Roman Barcelona og middelalderske bymurer, har lag på lag av historie vokst og utviklet seg gjennom århundrene. Sine gjenstander og bygninger er en del av hverdagen landskapet, og inkluderer toppen Barcelona sightseeing attraksjoner som den gotiske katedralen, fragmenter av den romerske bymuren, La Basílica de la Mercè, og utallige andre kirker og monumenter.

Skjulte hemmeligheter Barcelona

Men det finnes også en mer esoterisk Barcelona historie. Sine lag er dannet av energiske spor etter tidligere hendelser, og deres subtile dvelende effekter har gått i arv gjennom generasjoner som Barcelona urbane legender. Les videre, og hvis du føler en splint krype opp ryggraden mens du går hjem sent på natten gjennom svingete tilbake gatene i Barri Gòtic i Barcelona kan du begynne å innse hvorfor.

Gran Teatre del Liceu og dets fantomer av operaen

Mange esoteriske historier og legender surround Barcelonas mest berømte gaten, Las Ramblas. En av de mest populære er fortalt om Gran Teatre del Liceu operahus, som sies å være forbannet med uflaks. Ifølge legenden ble dette teateret bygget over restene av en henrettelsesstedet fra middelalderen.

Konstruksjonen ble ferdigstilt i 1847, og det har lidd mer enn sin rettferdige andel av uflaks siden da. Den første tragiske hendelsen var en massiv brann i 1861, og bare noen få år senere ble det igjen delvis ødelagt av anarkistiske bomber i 1893. Til denne dag, holder den fortsatt et rykte for å være hjemsøkt av spøkelser, inkludert uvanlige åpenbaringene på scenen eller i publikum.

La Boqueria markedet: frukt, grønnsaker og slaktet munker Boqueria Market Barcelona

Bare noen få hundre meter unna langs Las Ramblas vi nå en av Barcelonas mest populære turistattraksjoner, La Boqueria. Denne livlige markedet er full av boder som selger alle typer lokale og eksotiske frukter, friske grønnsaker, søtsaker, fisk og ost, og mer smakfulle godbiter.

Den ble bygget over ruinene av Carmelite Descalços de Sant Josep kloster, et beryktet område for odde forekomster. Det ble sagt at en gruppe av døde munker en gang dukket opp i dette klosteret, synge til alle brødrene i menigheten og skremmer dem uvettig. Ifølge Barcelona-legenden, disse kadavre steg fra sine graver og deretter tilbake til kirkegården ...

Ti dager senere, 25. juli 1835 ble klosteret angrepet og en mengde av uidentifiserte personer slaktet karmelittene. Selv den dag i dag er det sagt at når natten faller på den 25. av juli kan du høre lyden av sang ekko gjennom La Boqueria.

Legenden om Plaça del Pi

Bare et kvartal unna Las Ramblas finner du Plaça del Pi. Denne plassen ser ut mot den flotte kirken Santa María del Pi, og er kjent for sine faste håndtverker og kunst markeder. Mindre folk er kjent med den mystiske esoteriske historien som ga den navnet.

Det sies at det var en gang en ung gutt bodde her, som bare var i stand til å gjøre 'meningsløse uttalelser'. Han ble ofte ertet av nabolaget barn, og ble ansett å ha blitt avvist av Gud. Etter at han gikk bort sin familie begravde ham i denne plassen, som da var et sogn kirkegård.

Kort tid etter hans begravelse, en furu med blader fylt med tilfeldige ord på dem begynte å vokse ved hans grav. Dette var så uvanlig at folk fra hele byen begynte å komme og besøke den magiske treet. Den lokale presten var redd for at dette betydde området ble hjemsøkt, slik at treet ble gravd opp og fjernet av kirken. Det sies at da de gravde opp i treet, røttene førte til guttens åpen munn.

18. århundre skygger i Plaça Reial

En annen "hjemsøkt" torget i Barcelona er Plaça Reial. Flere legender omgir denne ikoniske plassen i sentrum av Barcelona, ​​som for eksempel historien om gjenferdet av en ung jente som vandrer omkretsen på kvelden. Mange har rapportert se dette spøkelset for de siste to århundrene. Historien forteller at dette er gjenferdet av visekongen av Perus enke. Hun var en ung jente som angivelig ble tvunget inn i et arrangert ekteskap med en eldre mann hun ikke elsker.

Så når du går rundt i Barcelona, ​​tar scenene, husk å holde et øye med skyggene lurer i hjørnet; det er ting om legender, de får du tenker "det kan være sant?

Om Marina - Marketing Team

Marina er en forfatter fra Barcelona, ​​og er lidenskapelig opptatt av reise og teknologi. "Når jeg har tid, finner du meg med en ryggsekk å oppdage verden. Og da ikke, jeg skriver om min fantastiske byen for å hjelpe besøkende til å nyte det til det fulle."
Dette innlegget ble publisert i Aktiviteter, Hjem, Tourist Guide og tagget ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML -kodene og -egenskapene: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>