5 tips for vellykket Souvenir Shopping i Barcelona

Art-Montfalcon-Barcelona-300x225

Etter å ha besøkt Barcelona, ​​er det nesten umulig å vende hjem uten å ha kjøpt en souvenir. Shopping i Barcelona kan være så vanskelig eller lett, og som underholdende eller kjedelig som du gjør det. Nesten hver gate i Barcelona er utstyrt med morsomme, levende butikker venter på din inngang, og hvis du velger den rette, kan du bare lande den perfekte souvenir! Enten du handler for deg selv eller for noen andre, følge disse noen enkle retningslinjer på hvor du skal handle og hvordan du kan kjøpe de beste suvenirer i Barcelona.

1. Vit når du skal prute

En av de enkleste måtene å gjøre Barcelona gave shopping opplevelsen fornøyelig er å prute, hvis du kan. Du vil vite hvilke butikker du er i stand til å forhandle med fordi de vanligvis utvide et tilbud en gang i løpet av utvekslingen. Og hvis de ikke gjør det, bare spør! Mange butikker vil forhandle med deg, som de finner det morsomt å snakke med kunden og liker å avslutte erfaring følelsen som begge parter er fornøyd med kjøpet.

2. Vær penger bevisst

Når shopping i Barcelona, ​​er det viktig å være klar over valutakursen hvis man gjelder deg. Elementer kan synes å være billigere eller dyrere enn de faktisk er på grunn av valutakursen, så hvis du har en hendig kalkulator på telefonen din, kan det være verdt å ta en titt. Også, ikke glem å lagre hop: det vil si, gå til en butikk, holde valgte elementer i tankene, og gå til neste. Du vet aldri hvilken butikk vil tilby deg en bedre avtale eller lavere pris på disse suvenirer i Barcelona. Dette anbefales bare hvis du gjør alle dine shopping på én dag. Vi skal forklare hvorfor i tips # 4 ...

3. Utforsk smug Boutique Vintage, Barcelona

Hvis du går nedover hovedgater som Las Ramblas, Passeig de Gràcia, etc., utfordre deg selv til å ta det neste til venstre eller høyre slå ned en ukjent smug. Disse sidegatene holde noen av de mest tilfeldige, uventede butikker, og du vet aldri når en av disse twists eller svinger kan lede deg til din favoritt suvenirbutikker i Barcelona!

4. Hvis du liker det, kjøpe det

På grunn av Barcelona å være tung med turisme, shopping er en aktivitet som finner sted hver dag i uken. Av denne grunn er det viktig å huske på sannsynligheten for et unikt element blir tilgjengelig for deg neste dag, etter at du har gått bort fra kjøp gårsdagen. Hvis du ser et element du liker, og har ikke klokket det før (i butikk-hopping foreslått i tips # 2), kjøpe det! Holde tilbake fra å kjøpe det akkurat da, og det kan bety at du taper på det spesielle elementet.

5. Gjør din forskning

Nei, jeg snakker ikke om store forskning, bare være klar over kulturen der du handler. Det er en kort periode, vanligvis fra 14:00-16:00 kjent som "siesta" periode, hvor mange suvenirbutikker i Barcelona nær for lunsj. Ha dette i bakhodet når du setter ut for en ettermiddag med shopping i Barcelona. Hva mer, husk å holde noen øye på ukedagene. Hvis du skulle gå på shopping på lørdag, og ønsket å vente til søndag for å kjøpe noe, tro om igjen. Søndager er fridager for de fleste butikker i Barcelona, ​​og disse ønsket elementer vil måtte gå uavhentede før mandag.

Her har vi noen forslag til noen flotte suvenirer fra Barcelona:

• Casa Miranda - Quirky husholdningssortimenter C / Banys Nous 15

• Col.leccionisme Coixet - Vintage kunst, mat og mer C / Banys Nous 19

• Els Encants Vells - Barcelonas loppemarked C / Dos de Maig, 186

Nå som du har fått litt innsikt i måter å nærme kjøpe suvenirer i Barcelona, ​​jeg håper du finner det nyttig og til din fordel. Føl deg fri til å fortelle oss hva du mener i en kommentar under!

Om Marina - Marketing Team

Marina er en forfatter fra Barcelona, ​​og er lidenskapelig opptatt av reise og teknologi. "Når jeg har tid, finner du meg med en ryggsekk å oppdage verden. Og da ikke, jeg skriver om min fantastiske byen for å hjelpe besøkende til å nyte det til det fulle."
Dette innlegget ble publisert i Aktiviteter , Hjem og tagget , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken .

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML -kodene og -egenskapene: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>