Sitges Film Festival 2 013

sitges 2013

Ønsker å fortape deg i en verden av skrekk og fantasi, selv om bare for et par timer? Hvis ja, gjør veien til den årlige Sitges Film Festival! Anses å være top-of-the-avling i verden av fantasi vipper, Festival Internacional de Cinema fantastisk de Catalunya, for å gi den sin fulle tittel,   finner sted i kystbyen Sitges, som ligger like utenfor Barcelona. Med alt fra utstillinger til screenings sikker på å tilfredsstille de som liker en god skremme, har denne festivalen alt det beste i up-and-coming spanske og internasjonale filmer, samt en rekke aktiviteter for å ta del i.

NÅR: Fredag ​​11. oktober til søndag 20. oktober 2 013

HVOR: Ulike steder i Sitges, komme dit med Renfe tog eller buss

Vet du egentlig dem?

Hvert år festivalen har et annet tema, og 2013-utgaven lover å være en annen corker. Med fokus på ideen om "den onde bosatt innenfor de som er nærmest deg" som sett i Polanskis "Rosemarys baby", vi er inne for en skikkelig skremme med noen av årets filmer! 2013 plakaten viser til Polanskis film med sitt bilde av en brennende sportsvogn. Svært skumle faktisk!

Mingling med stjernene!

Elijah Wood, Grand Piano Sitges Film Festival er ikke bare et varmt sted å være for de som ønsker å ta det siste innen fantasy og horror produksjoner, men også en stor begivenhet for de som ikke vil ha noe imot rubbing skuldrene med kjendiser! Gjennom årene festivalen har vært kjent for å ønske starter som Anthony Hopkins, Jodie Foster, George A. Romero, Cameron Diaz, Sarah Michelle Gellar og John Landis, for å nevne noen. I år vil Elija Wood være i byen med sin nyeste film, flygel, er festivalens åpningsstykket.

Og prisen går til ...

Det finnes et uendelig antall filmvisninger over 10 dagers arrangement, som viser de vanlige zombier og vampyrer samt verker av up-and-coming styremedlemmer og vintage klassikere også - i år ser screening av The Wizard of Oz i 3D! De vist frem arbeidene er delt inn i ulike fantasy-horror kategorier som selv inkluderer science fiction, komedier, animasjoner (med japanske verker som tar sentrum scene i år) og dokumentarer (som årets etterlengtede Blackfish), så du er sikker på å finne noe som passer for deg. Hva mer vil awards deles ut til de nykommere viser tegn til varmt talent, samt en hyllest til de store navnene vi allerede kjenner og elsker.

Walk Like a Zombie

Zombie Walk En av de mest kjente aktiviteter i løpet av Sitges Film Festival er utvilsomt Zombie Walk! Nyt det gøy på lørdag 12. oktober som du kle deg ut som de levende døde og snuble langs gatene i Sitges. Denne gratis arrangement tilbyr enda en make-up sone for de som ønsker å gjøre sine Zombie-daze virkelig minneverdig. Hva mer er, etter denne nervepirrende sammenkomst, vil det være en gratis beach party, hvor alle er velkommen - døde eller annen måte ...

For mer informasjon om billetter og en full oversikt over arrangementer, besøke Sitges Film Festival Hjemmeside

Submit to StumbleUpon Digg This Submit to reddit
Share

Om Marina - Marketing Team

Marina er en forfatter fra Barcelona, ​​og er lidenskapelig opptatt av reise og teknologi. "Når jeg har tid, finner du meg med en ryggsekk å oppdage verden. Og da ikke, jeg skriver om min fantastiske byen for å hjelpe besøkende til å nyte det til det fulle."
Dette innlegget ble publisert i Aktiviteter, hendelser, steder og tagget ​​ ​​ Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML -kodene og -egenskapene: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>