Magic Fountain of Montjuïc i Barcelona

Font Magica, Barcelona

Det er egentlig ingenting som opptog av Magic Fountain ved foten av Montjuïc i Barcelona. Som levende geysirer lyser opp himmelen med en fargeklatt, perfekt timet musikk og noen alvorlig kunstnerisk engineering, er det vanskelig å ikke bli fanget opp i undring av det hele. Dette dans vann skjermen er virkelig fortryllende og utvilsomt et av høydepunktene av et besøk til Barcelona.

En Grand og Daring Design

Opprinnelig utarbeidet som et samlings stykke for 1929 Universal Utstilling av Barcelona, ​​ble den magiske fontenen i utgangspunktet ansett som for risikabelt og komplisert en konstruksjon for hendelsen. Men arkitekten Carles Buigas slutt fikk sin vei, og med hjelp av 3000 arbeidere hans 'colocolossal, dristig og kostbare' design ble sett gjennom og ble avduket den 19. mai samme år. Dette mesterverket selvfølgelig glad og overrasket sine tilskuere og fortsetter å gjøre det selv i dag.

Magic Fountain in Barcelona Dessverre, Font Magica de Montjuïc ble skadet under den spanske borgerkrigen, forfalt og var ute av drift fra 1955 til 1970. Heldigvis imidlertid fontenen ble omhyggelig restaurert og selv gitt en ekstra makeover for 1992-OL.

Tillegg av musikk ga magiske fontenen i Barcelona en enda større teatralsk nærvær sammen med sine 3,620 dansende vannstråler og i dag mange ulike koreografiske briller ved hjelp av en rekke musikk, alt fra klassisk og filmmusikk til Freddie Mercury og Montserrat Caballé legendariske sangen "Barcelona", utgjør helg og kveldsforestillinger.

Årlige Høydepunkter

Magic Fountains of Barcelona Uansett når du besøker, er Magic Fountain of Barcelona alltid ingen ringere enn fryktinngytende. Men etter noe helt unikt, noe spennende tvers igjennom, sørg for å besøke opptog under Barcelonas La Mercè festligheter, byens viktigste årlige festival Fontenen vert 'Piromusical' tilfelle: Et slående finale til ukens feiringer som gir en strålende fyrverkeri, sammen med lys og vann show som trekker en ivrig gjeng med tusenvis hvert år.

Alternativt finnes det herlige jule skjermer hele desember som er en munter og festlig måte å få deg inn i Yuletide humør.

Når og hvordan?

Font Màgica Montjuïc Som om du trengte overbevisende, er dette fantastiske attraksjonen gjort alle mer verdt gitt at det er gratis! Ta metro linje 1 eller 3, hoppe av på Plaça Espanya og hodet opp forbi de venetianske tårnene mot Palau Nacional de Montjuïc, ellers kjent som MNAC. For å sjekke åpningstider besøke Fountain sin hjemmeside.

Submit to StumbleUpon Digg This Submit to reddit
Share

Om Marina - Marketing Team

Marina er en forfatter fra Barcelona, ​​og er lidenskapelig opptatt av reise og teknologi. "Når jeg har tid, finner du meg med en ryggsekk å oppdage verden. Og da ikke, jeg skriver om min fantastiske byen for å hjelpe besøkende til å nyte det til det fulle."
Dette innlegget ble publisert i Arrangementer, Hjem, Places, ting å gjøre og tagget ​​ ​​ , ​​ ​​ Bokmerk permalenken.

2 Svar på The Magic Fountain of Montjuïc i Barcelona

  1. Shirley Zhang sier:

    Hei der,

    Jeg så i teksten du sier foutain er nede for vedlikehold fra midten av januar til midten av februar. Kan du gi råd når det vil åpne for i år 2015?

    Takk og ser frem til å høre fra deg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML -kodene og -egenskapene: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>