De beste severdighetene og attraksjoner i Girona

Onyar River

Byen Girona ligger rundt 100 km nord for Barcelona, ​​på Costa Brava. Det er en av de mest historiske steder i Catalonia, og hvis du er ute etter å se mer av denne vakre regionen, deretter en dagstur til Girona er en utmerket start. Med masse å oppdage, fra de gamle romerske stiftelser til hypnotiserende middelalderbygninger, pluss noen sære tradisjoner og fargerike "casas", også er et besøk til Girona definitivt verdt.

Her har vi satt sammen noen av de beste severdighetene i Girona:

Girona katedral

Girona Cathedral Også kjent som Catedral de Santa María de Girona, ble Girona-katedralen bygget mellom det 11. og 18 th århundrer. Denne strukturen er en fantastisk utstilling av romansk, gotisk og barokk arkitektur og er en av de største attraksjonene i Girona. Hovedtrekkene er den barokke fasaden, Tower of Charlemagne (klokketårnet), og dør av apostlene, som ble ferdig i en nygotisk design.

Den karakteristiske som setter Girona katedral bortsett fra alle andre er skipet av denne fantastiske bygningen. Det er det største skipet i Spania, med en bredde på nesten 23 meter, en høyde på 34 meter og en lengde på 50 meter, noe som gjør det til en ganske imponerende syn.

Se opp for Tapestry of Creation inne i katedralen museum, også. Denne 11. århundre tekstil mesterverk skildrer historier og årstider og intricacy av håndarbeid og farger, men nå litt falmet, er virkelig fantastisk.

Onyar River Girona Sunset

Du kan ikke besøke Girona uten å ta en spasertur langs Onyar elven som skiller den gamle og nye kvartalene i byen. Herfra ser du Cases de l'Onyar: lyst malte tradisjonelle hus som linje elvebreddene. Ta deg tid til å vandre på tvers av flere ikoniske broer som spenner over elven, og holde øynene skrelles for hengelåser på Pont de la Princesa Bridge. Det antas at par som plasserer en lås på denne broen og kaste nøkkelen i elva er forutbestemt til å være sammen for alltid!

Det jødiske kvarteret

Like ved siden av katedralen, vil du finne det jødiske kvarteret i Girona, også referert til som Call Jeue. Dette er en av de største og best bevarte jødiske kvartalene i Europa, og området består av trange gater med steintrapper og asfalterte brostein, som minner om en labyrint.

Calle de la Força er hovedgaten og var en gang sentrum for handel under romertiden. For de som ønsker å utforske mer av det jødiske nærvær i Girona, Museum of Jewish History og Museum of City History er vel verdt å sjekke ut. Sørg for å utkikk etter den gang berømte kabbalistisk School, som ble grunnlagt i Girona og den første av sitt slag i Spania.

Leona de Girona Leona de Girona

Beliggende i hjertet av gamlebyen, i Plaça de Sant Feliu, er en statue av en løvinne klatring en stang, kjent som Leona de Girona (The Lioness Girona). Det antas at de som kysser statuen bunn vil utvilsomt gå tilbake til Girona!

Girona Flower Festival

En av de beste tidene å besøke Girona er i løpet av mai måned. Som været varmes opp, kommer byen til liv med fargerike blomster skjermer for den årlige Girona Festival of Flowers. I løpet av denne floral utstillingen er monumenter, gårdsrom og historiske bygninger dekket og omgitt av lyse blomster, mens private hager er åpnet opp for publikum og mange barer og restauranter i byen tilbyr spesielle Flower Festival menyer. For mer informasjon om datoene for festivalen, kan du gå til Girona Temps de Flors nettside.

Hvordan komme til Girona: Den mest praktiske måten å komme til Girona fra Barcelona er av Renfe. Renfe tog til og fra Barcelona-Sants stasjon rundt hver halve time. Det er også mulighet til å hoppe ombord en AVE høyhastighetstoget, som vil få deg til Girona i litt over en halv time.

Om Marina - Marketing Team

Marina er en forfatter fra Barcelona, ​​og er lidenskapelig opptatt av reise og teknologi. "Når jeg har tid, finner du meg med en ryggsekk å oppdage verden. Og da ikke, jeg skriver om min fantastiske byen for å hjelpe besøkende til å nyte det til det fulle."
Dette innlegget ble publisert i Aktiviteter, arrangementer, Hjem og tagget ​​ ​​ ​​ Bokmerk permalenken.

One Response til de beste severdighetene og attraksjoner i Girona

  1. Pingback: The Best severdigheter og attraksjoner i Girona - StudyFun International

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML -kodene og -egenskapene: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>