Montserrat: The Perfect Day Trip from Barcelona

Montserrat kloster: An Ideal Dagstur fra Barcelona

Den kulturelle knutepunkt som er Barcelona kan bli fylt med en enorm mengde historiske steder, fascinerende arkitektur av Gaudí, og mye mer, men like utenfor byen ligger et annet rart: Montserrat. Høyt på toppen av denne vakre taggete fjell, vil du finne en pittoresk by, komplett med en av Europas mest berømte klostrene, som alle sammen vil ta pusten fra deg på den fryktinngytende skjønnheten i naturen. En dagstur til Montserrat ikke bare tilbyr en minneverdig religiøs opplevelse, men også en perfekt flukt fra hverdagens kjas og mas den katalanske hovedstaden.

Noe for enhver smak på Montserrat

Montserrat Mountain Views of Catalonia Ligger omtrent en time nord for Barcelona, ​​en utflukt til den sjarmerende og fredelige byen Montserrat gir deg den perfekte settingen for å beundre den rene storhet av fjellkjeden den er oppkalt etter. På en forbløffende 1236 meter over dalbunnen, utsikten fra toppen av Montserrat-fjellet er virkelig fantastisk. Det er også sagt at øya Mallorca er synlig fra Montserrat på en klar dag.

Med et spenn på 10km og bredde i 5km, er fjellet en turgåer paradis, som tilbyr en rekke løyper av ulik lengde og vanskelighetsgrad. Mer spennende kan være de mange fascinerende historier om hvordan denne naturlige undre kom til å bli. En myte sier at det var "skåret av små engler som bærer gullager ', mens de mer logiske geografiske begreper skylde 10 millioner år med naturen i arbeid. Med teorier som spenner fra de som mener fjellet var en gang under vann, til de som hevder den aktive vulkanen, Soufriere Hills, bidratt til å forme dette geografiske rart, tilbyr Montserrat besøkende et interessant innblikk i mysteriene av Jorden.

En religiøs Retreat

En tur til Monsterrat er også ideelt for de som aktivt interessert i religion, som det er hjem til en av de viktigste klostrene i Europa: Benedict klosteret Santa Maria de Montserrat. Pilegrimer strømmer til dette religiøse helligdommen fra hele verden, som det anses å være en av de viktigste religiøse retretter i Catalonia. Klosteret har også betydelig verdi for det katalanske folket, som den gang var et tilfluktssted for forskere og politikere under Francos regime.

Montserrat: The Black Virgin

Et besøk til Montserrat ville ikke være komplett uten en tur gjennom klosteret. Millioner av turister strømmer til denne religiøse landemerke å se "La Moreneta", også kjent som den svarte jomfru. Statuen, som har blitt beskyttet av munker siden tidlig på 12 tallet, tiltrekker seg pilegrimer fra fjern og nær, som gjør reisen til å berøre jomfruens golden orb med sin venstre hånd, samtidig heve sin høyre hånd, som viser sin respekt til Jesus .

La Moreneta ble opprinnelig plassert i Santa Cova (hellig hule), som er en 40-minutters tur ned gjennom fjellet. Den opprinnelige tallet har blitt flyttet til klosteret, men en replika sitter i hennes sted inne i nydelig grotte.

Foruten turen, The Escolania, Montserrat guttekor, utfører daglige AT1: 24:00. Etablert som en av de eldste kor i Europa, består gruppen av 30 gutter (Altos og Sopranos) som bor, studerer og synger i klosteret, en sann hengivenhet til musikalsk bønn. Av og til er de selskap av den Montserrat Chapel Choir, og deres forestillinger nå grenen ut til andre deler av Catalonia.

Etter en tur rundt monast Barcelona Day Trips: Montserrat Mountain eri, tar i den utrolige utsikten over Catalonia fra toppen av fjellet eller vandre gjennom byen Montserrat vil fullføre din erfaring perfekt. Hovedgaten i oppgjøret er foret med lokal mat leverandører som selger hjemmelagde godbiter alt fra honning, melk og ost til stearinlys og suvenirer, mens ulike ståsteder på fjellet kan nås ved å gå eller fotturer, slik at du kan få en god se på byen Barcelona nedenfor.

En enkel tur: Getting There

Montserrat Cable Car Et besøk til Barcelona ville ikke være komplett uten en dagstur til Montserrat. Velger å bo i en av de mange Barcelona leiligheter i sentrum av byen, og reise til og fra fjellet på samme dag.

For å komme til Montserrat, kan du enkelt ta toget fra Plaça de Espanya til bunnen av fjellet. I Plaça de Espanya, er det kiosker som selger pakkebilletter opp til Montserrat, og når du har nådd sine foten, kan du velge mellom taubanen og rack-jernbanen for å komme deg til toppen.

Å ta taubanen: Gå av toget på Montserrat-Aeri stopp, hvor du kan møte taubanen. På vei ned igjen, forlater taubanen fra klosteret rundt på 40 minutter over hver hele time.

Å ta rack-jernbanen: Gå av toget på Monistrol de Montserrat stopp (ett stopp etter Montserrat-Aeri) og hoppe på fjellet toget. For å komme ned igjen, går dette toget fra klosteret på rundt kvart over hver hele time. (Husk å sjekke timeplanen for tiden endringer!)

Submit to StumbleUpon Digg This Submit to reddit
Share

Om Marina - Marketing Team

Marina er en forfatter fra Barcelona, ​​og er lidenskapelig opptatt av reise og teknologi. "Når jeg har tid, finner du meg med en ryggsekk å oppdage verden. Og da ikke, jeg skriver om min fantastiske byen for å hjelpe besøkende til å nyte det til det fulle."
Dette innlegget ble publisert i Aktiviteter, Places og tagget Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML -kodene og -egenskapene: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>