Feria de Abril 2012 - Barcelona stil

Feria de Abril: Flamenco-dansere

Barcelona er kjent for å være en kosmopolitisk by med mange påvirkninger fra hele verden, og mer så, fra rundt forskjellige områdene i Spania. Med en stor andalusisk befolkning, er det ikke rart at Barcelona har vedtatt så mange tradisjoner fra Sør-Spania og gjort dem sine egne. En av de beste? La Feria de Abril, ellers kjent som april-messen.

Feria de Abril: Traditional Flamenco Dancers

Opprinnelse i Sevilla, begynner i april Fair rundt to uker etter påske hvert år. For en hel uke, innbyggerne i Sevilla feire livet med fantastisk mat, flotte kostymer og lange, noen ganger hele natten, fiestas.

Gjennom årene har Barcelona startet opp sin egen versjon av La Feria de Abril, komplett med flamencodansere, lyse farger, paella, og masse festing. I år vil april-messen starter på fredag, april 27. og varer hele uken opp til 6. mai th. Sprengning med lokalbefolkningen i alle spanske bakgrunner, samt mange turister craving en smak av den andalusiske party-scene, er denne festivalen man ikke bør gå glipp av, spesielt hvis du er på en familie tur til Barcelona.

Noe for enhver smak Feria de Abril: Ferris Wheel

Feria i seg selv vil være sammensatt av to ulike deler: en er det store messeområdet og alle de typiske godbiter som går med det (ja, inkludert sukkerspinn!). Besøkende til den katalanske hovedstaden vil også kunne nyte den gigantiske pariserhjul og mindre ritt for barn. Den andre delen av Fair består av en lang rekke baldakiner kalt "Casetas" fylt med dans "Sevillianas", gratis musikk, og mat og drikke hører hjemme i Sevilla.

I år vil april-messen holdes Parc del Forum, i Diagonal Mar-distriktet Barcelona, ​​noe som gjør det lett tilgjengelig for alle som ønsker å ta en titt. Metro vil også være å utvide sine åpningstider, slik at tilgang til forumet er ikke begrenset. Den nærmeste metrostasjonen til Feria er Maresme / Forum på L4. Derfra er det bare en kort spasertur til åstedet.

Åpningstidene for festivalen variere hver dag i løpet av uken. For å sikre at du ikke vil gå glipp av noen av spenningen, sørg for å planlegge turen til messen tur til følgende tider på følgende dager:

Fredag ​​27. 2 april Feria de Abril: Poster 2012 012 - 18:00 til 4am
Lørdag 28. april 2012 - kl 10 til 4 am
Søndag 29. april 2012 - kl 10 til 4 am
Mandag 30. april 2012 - kl 10 til 2 am
Tirsdag 1. mai 2012 - kl 10 til 2 am
Onsdag 2. mai 2012 - kl 10 til 2 am
Torsdag 3. mai 2012 - kl 10 til 2 am
Fredag ​​4. mai 2012 - kl 10 til 04:15
Lørdag 5 May2012 - kl 10 til 04:15
Søndag 6. mai 2012 - kl 10 til 23:00

April-messen er absolutt en av de mest spektakulære hendelsene i B arcelona. Selv om det kan være en mindre versjon av den virkelige Feria de Abril i Sevilla, Barcelona lyse og fargerike affære tilbyr en perfekt smak av the real thing. Plus, det er gratis! Hvis du kommer til Barcelona i løpet av uken av april-messen, må du absolutt ta turen over til forumet. Du kan selv bo i en av mange Barcelona leiligheter nær stranden og slikke denne aprilsolen, før du drar ut for å nyte disse fantastiske fester.

Submit to StumbleUpon Digg This Submit to reddit
Share

Om Marina - Marketing Team

Marina er en forfatter fra Barcelona, ​​og er lidenskapelig opptatt av reise og teknologi. "Når jeg har tid, finner du meg med en ryggsekk å oppdage verden. Og da ikke, jeg skriver om min fantastiske byen for å hjelpe besøkende til å nyte det til det fulle."
Dette innlegget ble publisert i Aktiviteter, arrangementer og tagget Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML -kodene og -egenskapene: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>