Barcelona Zoo: Perfekt for en Family Day Out

Barcelona Zoo: Snowflake

  Hvis du tenker på å ta en familie pause i Barcelona, ​​aktiviteter, utflukter og dagsturer tilgjengelig for deg å nyte er uendelige. Enten du ønsker å boltre seg i bølgene på stranden Barceloneta, eller spille spill med barna i Parc Güell, det er definitivt ett eventyr som er et absolutt must for enhver familie å besøke den katalanske hovedstaden: Bar celona Zoo.

Barcelona Zoo: Peacocks Parc de la Ciutadella, som ligger i sentrum av byen, er innstillingen av Barcelona Zoo (Parc Zoologic de Barcelona), best kjent som hjemmet til den eneste identifiserte albino gorilla, Sno wflake, inntil hans forgår i 2003. Les videre i vår Barcelona Tourist Guide å finne ut nøyaktig hvorfor du ikke bør gå glipp av en tur til denne ekstraordinære zoo under ditt opphold i Barcelona ...

Animal Kingdom

Det er anslått at mer enn 1 million mennesker besøker Barcelona Zoo årlig, og det er over 2200 dyr fra 315 arter på skjermen! Dyrehagen er hjem til pattedyr (særlig den vestlige Lowland Gorilla og Bornean Orangutan), fugler, amfibier og reptiler. Spesielle viser av iguaner og kameleoner er bare ett av de mange attraksjonene som du kan nyte når du besøker dyrehagen!

Barcelona Zoo: Dolphins Dyrehagen er også hjem til større dyr som geparder, løver, snøleoparder og til og med giraffer. Pass på å ikke gå glipp av Red Panda, en publikumsfavoritt! Enten barna foretrekker søte pingviner, selve overlegenhet av spekkhoggeren, eller den "King of the Jungle", Barcelona zoo har alt!

Dyrehagen, som feirer sitt 120 års jubileum i 2012, har planlagt et omfattende og variert program av arrangementer for å markere denne milepælen, med aktiviteter rettet mot publikum både unge og gamle. Noen av aktivitetene omfatter pedagogiske økter med delfiner samt "Adventure lørdager," et program utviklet for barn i alderen 4 til 11, lærer dem om dyr og deres historier gjennom interaktive spill og turer.

Hva gjør Barcelona Zoo annerledes?

Det som skiller dette zoo hverandre Barcelona Zoo: Cheetah fra de andre i Spania er det faktum at det har åpne vedlegg, slik at besøkende kan nesten berøre dyrene. Det har også et spedbarn zoo, der barna kan bli introdusert til et stort utvalg av dyr.

I tillegg roser Barcelona Z oo seg på de humane fasiliteter og habitater som det gir for dyrene, og tar sitt samfunnsansvar på alvor, gjennom å delta i en rekke europeiske og internasjonale truede arter bevissthet programmer. Det fremmer også programmer for bevaring samtidig tilby støtte til universiteter og forskere over hele verden.

Hvordan komme til dyrehagen

Barcelona Zoo er lett tilgjengelig fra både Metro L4 (Ciutadella - Vila Olímpica stopp) og Metro L1 (Arc de Triomf stopp). Dyrehagen er åpen fra 10 am-17:00 om vinteren, men om sommeren er det fortsatt åpent til 19:30. Billetter kan kjøpes på nettet eller ved porten, med voksenbillett koster 15,40 €, og barn får i for 9,30 €.

Hvis du besøker Barcelona med familien i år, er en tur til Barcelona Zoo et must! En rekke generasjoner har gått gjennom dette fantastiske området, og du vil også utvilsomt møte dine egne fantastiske øyeblikk og skape noen kjære minner der. Så grip din kjære, bok en av de mange leiligheter i Barcelona og hodet til den katalanske hovedstaden for en familie opplevelse du aldri vil glemme!

Om Marina - Marketing Team

Marina er en forfatter fra Barcelona og er lidenskapelig opptatt av reise og teknologi. "Når jeg har tid, finner du meg med en ryggsekk oppdage verden. Og da ikke gjør det, kan jeg skrive om min fantastiske byen for å hjelpe besøkende til å nyte det til det fulle."
Dette innlegget ble publisert i Aktiviteter , arrangementer og tagget , , , , . Bokmerk permalenken .

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML -kodene og -egenskapene: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>