The Brandery Winter 2012 i Barcelona

The Brandery Winter Barcelona 2012

Enten you're en mote-entusiast eller bare en elsker av funky Barcelona hendelser, The Brandery Winter 2012 er et must for alle som besøker den katalanske hovedstaden denne måneden. Dette må-se showet finner sted fra 27 til 29 januar i Fira de Barcelona i Montjuïc, bare en kort T-banetur unna selve sentrum. Med noen av de største navnene i spansk og internasjonal samtidskunst mote, vil The Brandery bringe fagfolk og publikum sammen for en helg med catwalk show, key-notater, utstillinger, konserter, workshops og mer. Les videre for å finne ut nøyaktig hva du kan forvente i årets utgave av det hotteste mote rettferdig denne vinteren i Barcelona.

The Brandery er delt opp i fire områder: messer, Brandtown, Moteshow og byen, hver med forskjellige muligheter for både besøkende og deltakere.

Jul

Jul, den viktigste hendelsen på Brandery, er reservert for handel fagfolk bare. Jul og vil bli brutt ned i tre divisjoner: Mote, Denim, og Sports & Street. Her vil kjøpere finne et mangfold av topp merker med kreative ideer og innovative stiler. Jul og vil også huse ulike debatter, en eksklusiv catwalk, og quick-brann møter mellom motefirmaer og internasjonale kjøpere. Fagfolk må registrere seg på nettet, og kostnadene for arrangementet er 30 € for en dag og 50 € for alle tre.

Brandtown


Den Brandtown Arrangementet vil være åpent for både handel fagfolk og offentlige besøkende, koble motemerker direkte til sine sluttbrukere i en dynamisk og kreativ atmosfære. På Brandtown, kan besøkende oppdage trender og produkt til over 100 topp merkevarer - uten barrierer! Prisen for offentlige besøkende til Brandtown er 15 € for en dag og 35 € for tre dager, og arrangementet vil være åpen fra 15: 00-20: 30 på fredag ​​og lørdag, og 15: 00-20: 00 på søndag.
Besøkende til Brandtown vil bli behandlet som profesjonelle i trening. De vil få mulighet til å delta i workshops og studioer for å observere den kreative prosessen som er involvert i produksjon og generering av stilige klær. Herfra kan gjestene lære å strikke med gigantiske nåler og selv bli modeller. Det vil også være ulike utstillinger og filmer for publikum. En av utstillinger, mote og kunst, utforsker ulike kunstnere og deres innflytelse på moderne mote, og vice-versa, med merkenavn skape kunst. Et av høydepunktene er tilgjengelige for visning vil være en utstilling av "leker" tilpasset av merker som Nike og Levi's.
Ikke bare en begivenhet for fashionistas, de som deltar The Brandery kan oppleve transformasjonen av Brandtown til en topp konsertlokale organisert av Sonar Festival. Live opptredener vil bli avholdt på lørdag 28 januar etter Angre og Doran, med 2many DJs taktrekk showet. På søndag 29 januar besøkende kan oppleve musikk av Buenavista, Fangoria og The Zombie Kids.

Byen

I ukene fram til The Brandery, har Barcelona vært vertskap for en rekke aktiviteter og utstillinger, fra en massiv samling av brukte jeans til et vindu dressing konkurransen ved juletider. Ytterligere utstillinger og andre arrangementer vil finne sted under og etter The Brandery, tilbyr de som gikk glipp av konserten, en sjanse til å ta igjen på de siste moterelaterte utstillinger i Barcelona.

The Fashion Show

The Fashion Show, ellers kjent som The Brandery Catwalk, vil være festivalens største begivenheten, utstillingsvindu alle merker interessert i å vise sine arbeider i aksjon. Catwalken, som starter kl 13:00 for fagfolk, vil fortsette utover ettermiddagen og utover kvelden, og endte rundt 20:00, slik at offentlig besøkende en mulighet til å fange mote også. En fullstendig liste over tidsplaner, aktiviteter, og informasjon kan bli funnet på Brandery Winter's webside: www.thebrandery.com .

Hvordan komme seg dit:

For å komme til The Brandery, som ligger på Fira de Barcelona i Montjuïc, kan besøkende ta metro på L1 eller L3 til "Espanya" stasjon eller ta TMB Buss på linje 9; 13; 27; 30; 37; 50; 56; 57; 65; 79; 91; 109; 153; eller 157 til Montjuïc. Lett tilgjengelig fra hvor som helst i byen, kan gjestene bo i en av mange Barcelona leiligheter i nærheten av åstedet, eller velg en av strand leiligheter i Barcelona og nyte byen til fulle.

Om Marina - Marketing Team

Marina er en forfatter fra Barcelona og er lidenskapelig opptatt av reise og teknologi. "Når jeg har tid, finner du meg med en ryggsekk å oppdage verden. Og da ikke, jeg skriver om min fantastiske byen for å hjelpe besøkende til å nyte det til det fulle."
Dette innlegget ble publisert i Aktiviteter , Arrangement , Shopping og merket , , , , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken .

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML -kodene og -egenskapene: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>