Tre konger dag i Barcelona

The Three Kings Barcelona

Det er mange feiringer i Barcelona gjennom hele høytiden verdt å oppleve: Noche Buena (julaften), Noche Vieja (nyttårsaften), og spesielt den dagen Los Reyes Magos (The Three Kings). Dette er uten tvil den viktigste dagen i jula i Spania som folk gir gaver, forberede fester og feire ankomsten av de tre konger. Her forteller vår Barcelona turist guide deg mer om denne uunnværlige hendelsen ...

Historie

Den faktiske tre kongers dag 6. januar th, Epiphany, og den stammer fra historien i Matteusevangeliet, den første boken i Det nye testamente. Her sies det at tre vise menn fra Østen kom til Betlehem for å besøke barnet Jesus, og bringer ham gaver av gull, røkelse og myrra. Selv om selve dagen er full av festligheter, til feiringer minnes de kommende av Kings begynne natten før. Grand parader finne sted i byer over hele Spania, med den største Cabalgata i Barcelona finner sted i sentrum av byen.

Parader

Den fantastiske Barcelona parade innebærer masse musikk og store flåter som tur i byen for en massiv 5 kilometer. De tre viktigste flyter er de som transport hver av Kings: Balthazar, Melchior og Gaspar, fra Port Vell, der de kommer på Santa Eulalia båten til Magic Fountain at Montjuïc. Det er rundt 1200 deltakere i denne fargerike parade, og det er spesielt spennende for barn som de rykke ut for å fange godteri kastet fra flyter inn i folkemengdene.

Gaver

Etter paraden, familier tilbake til sine hjem, der barn vil sette ut mat for kongene, vann for deres kameler, og et par sko utenfor døren eller vinduet, i håp om at Kings vil passere og fylle dem med gaver . Neste morgen, våkner de til å se hvilke presenterer vismennene har brakt dem. Noen kan til og med finne en sukkerbit kull hvis de har blitt spesielt misbehaved det året!

El Día de Los Reyes Magos

Dagen for Reyes er en magisk en, akkurat som første juledag, hvor familier kommer sammen for en grand fest. En typisk dessert du finner på denne dagen er den roscón de Reyes. Round-formet og noen ganger fylt med krem, har denne deilig kake to skjulte elementer: En tørket bønne og en liten konge figurine. Hvis du tilfeldigvis befinner kongen i din del av roscón, få deg til å bruke en krone, og er oppkalt konge / dronning for dagen. Men, hvis du finner den bønne inni skive, må du betale for dessert!

Hvis du tenker på å komme til Barcelona denne juletider, ikke gå glipp av denne sjansen til å oppleve feiringen av Three Kings Day. Du kan finne mange restplasser på Barcelona leiligheter i sentrum av byen, slik at du kan bo i nærheten av alt som skjer for disse fantastiske festligheter. Bestill din leilighet i Barcelona nå og oppleve julen i ekte spansk stil!

Submit to StumbleUpon Digg This Submit to reddit
Share

Om Marina - Marketing Team

Marina er en forfatter fra Barcelona, ​​og er lidenskapelig opptatt av reise og teknologi. "Når jeg har tid, finner du meg med en ryggsekk å oppdage verden. Og da ikke, jeg skriver om min fantastiske byen for å hjelpe besøkende til å nyte det til det fulle."
Dette innlegget ble publisert i Arrangementer, Hjem, Travel & Vacations og tagget ​​ Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML -kodene og -egenskapene: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>