Barcelona Christmas Market - La Fira de Santa Llúcia

Barcelona julemarked

Hvis du kommer til Barcelona denne høytiden, så den største julemarkedet i byen er en del av katalansk kultur kan du ikke gå glipp av. Begynnelsen på lørdag 26. november og slutter torsdag 22. desember, er dette fantastisk rettferdig fylt med spennende håndlagde gaver, nativity scener og mye, mye mer!

La Fira de Santa Llúcia er en viktig del av julen i Barcelona, ​​særlig ettersom dette året fremtredende markedet vil feire sin to hundre og tjuefemte jubileum. Ligger foran Barcelona-katedralen i det gotiske kvarteret i byen, vil virkelig være åpen hver dag fra 10.30 til 8.30-9.30pm og vil kjøre en rekke festlige aktiviteter sammen med sine 275 boder.

The Day of Saint Lucy

En av de beste dagene for å oppleve disse aktivitetene vil være på 13 th desember, dagen Santa Llúcia, når markedet vil vie en hel dag til katalansk juletradisjoner. I morgen kan du se Tió de Nadal: en gigantisk versjon av tre loggen som barna vanligvis treffer med en pinne på juledag før de finner presanger under sin røde teppet. På ettermiddagen kan du oppdage Carassa de Nadal parade, hvor søtsaker blir kastet til barna som de festlige tall passerer.

Det er mange flere aktiviteter i å ta del på 13. desember og gjennom hele varigheten av den virkelige selv. Vandre rundt markedet du kan synge med på julesanger blir utført eller delta i en av sengen scene gjør kurs ledet av Association of Crib Scene Skaperne av Barcelona (APB).

Gaver for Everyone

Hvis du ikke har lyst til å delta i år, er det fortsatt mye å se (og kjøp) på markedet gjennom sine fire seksjoner. The Nativity og Figurine sektor omfatter ulike dekorasjoner som julelys, baubles, lys og håndlagde modeller for nativity scener. The Greenery og Planter området er der du kan finne både naturlige og kunstige trær, mose, Tio tall i mange størrelser, og heldige grener. The Crafts delen av markedet er et flott sted å finne gaver til alle dine venner og familie som sine boder består av tusenvis av håndlagde elementer som smykker, klær og tilbehør. Endelig Simbombes delen av markedet tilbyr musikkinstrumenter og gir juleferien som siste touch!

Historie

Dateres tilbake til 1786, har markedet stor historisk betydning i Barcelona. Det sies at hvert år den 13. desember th, ville folk samles utenfor katedralen i Barcelona for å feire og hedre livet av Saint Lucy, jomfru og martyr. Inni Cathedral, ville folk tilber Saint, ber for sine syn og klarhet, som hun ble kjent for å være skytshelgen for syersker, skreddere, needleworkers og blinde. Men rett utenfor katedralen var det en annen scene. En rettferdig ble satt opp med mange boder, leire og papp figurer, nativity skjermer og bilder av helgener, hyrder og dyr. Det sies også at det ble kjent som "jente rettferdig", som mange mennesker trodde at ugifte unge damene ville gå dit for å finne en ektemann.

I dag er Fira de Santa Llúcia et magisk sted hvor lokalbefolkningen og turister kan samles for å kjøpe gaver, delta i aktiviteter og generelt komme i julestemning. Hvis du ønsker å delta på messen i år, kan du finne mange Barcelona leilighet spesielle tilbud og siste liten-tilbud på Barcelona leiligheter som ligger i det gotiske kvartalet og andre områder rundt markedet.

Hvordan komme seg dit:

Med metro: (L4) Jaume

Med buss: Linjer 17, 19, 45, N8

Om Marina - Marketing Team

Marina er en forfatter fra Barcelona, ​​og er lidenskapelig opptatt av reise og teknologi. "Når jeg har tid, finner du meg med en ryggsekk å oppdage verden. Og da ikke, jeg skriver om min fantastiske byen for å hjelpe besøkende til å nyte det til det fulle."
Dette innlegget ble publisert i Aktiviteter, arrangementer, Shopping og tagget ​​ ​​ Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML -kodene og -egenskapene: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>