Ndorfina. Butikk og la endorfiner i.

Ndorfina_1

Endorfiner bety glede, velvære og avslapning. Endorfiner blir frigjort ved å spise sjokolade, gjør sport eller å ha sex. Men også, fra shopping. Den Ndorfina butikken er en vakker, kunstnerisk åpen plass i hjertet av Barri Gotic som selger klær og tilbehør; det gir også bort gode følelser for gratis. Bare ved å gå inn, blir man betatt umiddelbart av den søte lukten. Ndorfina lukter godt, ja, og det er en svært imøtekommende start for indulging og utforske hva Laura og Victor, sjarmerende eierne, har å tilby. I denne rekonvertert gamle snekkerverksted, med sine imponerende steinvegger - de deler en del av den romerske muren som går ned til gaten nedenfor - vil du være i stand til å bla gjennom et bra utvalg av klær og tilbehør som ble håndlaget i Barcelona, valgt med god smak og stil. Ifølge Laura, alle artiklene må være fargerike, friske og fremfor alt, tidløs: mote ikke diktere i Ndorfina! Gjennom årene - hun stolt innrømmer - butikken har vært en kraftig plattform for designere, kunstnere og smykker beslutningstakere, et faktum som også fostret en tung rotasjon av produkter, noe som gjør butikken erfaring her alltid noe nytt. De som søker originalitet, men også vintage stil kan virkelig belønnet her, siden de eneste ikke-hånd-laget artikler til salgs er vintage klær og juveler, spesielt nye (ikke brukt) og laget i Barcelona. Mote for menn er begrenset til t-skjorter, men noen av de mest originale og kreative t-skjorter på salg i Barcelona kan bli funnet i Ndorfina. Og for Victor kvaliteten ikke ender i elementene, men i hele atmosfæren i butikken. Musikken er valgt oppmerksomt å skape en avslappet, moderne og uformell atmosfære, å sette klienter rolig, for å gi jenter tid til å nyte prøver på klær som om de kom for en te. Ndorfina står for begrepet "slow": kjøpesenter bør være en avslappende aktivitet. Ta deg tid til å velge den beste og la noen endorfiner i!

Ndorfina Baixada de Viladecols 3, Barcelona -. 933 190 182

Nyt en kort pause i sentrum av den katalanske hovedstaden som du lene deg tilbake i en av de mange Barcelona leiligheter i det gotiske kvarteret, El Borne og Raval områder. Starter fra 56 euro per natt!

Om Marina - Marketing Team

Marina er en forfatter fra Barcelona, ​​og er lidenskapelig opptatt av reise og teknologi. "Når jeg har tid, finner du meg med en ryggsekk å oppdage verden. Og da ikke, jeg skriver om min fantastiske byen for å hjelpe besøkende til å nyte det til det fulle."
Dette innlegget ble publisert i Hjem, Shopping og merket ​​ Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML -kodene og -egenskapene: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>