Barcelona må se markedet kultur

Boqueria Barcelona

Hvis du kommer til Barcelona denne høsten, kan du ha mye på listen over landemerker å se og turer til å ta. Men hvis du tilfeldigvis befinner du har et gap i timeplanen din, og deretter besøke noen av de historiske markedene i Barcelona er en interessant måte å fange kulturen og livligheten i byen. Tråd med tradisjonen, folk i Barcelona ofte handle på'Mercados públicos' daglig for fersk mat, inkludert frukt, grønnsaker, fisk og kjøtt. Populær blant turister, er bare en av attraksjonene i Barcelonas markeder spenningen i forhandlinger med lokale leverandører. Plassert over hele byen, de fleste markeder vanligvis åpne mellom klokken 8 og 20:00, lukking for rundt to timer ved lunsjtid. Nedenfor gjengis noen av våre favoritter, som alle er lett tilgjengelig med offentlig transport hvis du velger en av våre mange sentrale Barcelona leiligheter.


La Boqueria

La Boqueria er en av de mest kjente markedene i Barcelona. Også kjent som "El Mercat de Sant Josep, 'La Boqueria sentrale passasje er veldig fargerik og maten er alltid fersk, med sjømat å være et populært valg. Markedet kan ofte være ganske travelt, spesielt rundt lunsjtid. Leie en Ramblas leilighet i Barcelona kan du være så tett på det som du kan besøke La Boqueria når som helst praktisk for deg (innen åpningstiden) - et godt alternativ for alle som ønsker å unngå folkemengder.

Hvor: Metro L3, Liceu

Mercat de Santa Caterina

Mercat de Santa Caterina er en annen stor attraksjon for Barcelona. Det er Barcelonas nyeste markedet og er mye roligere enn La Boqueria, perfekt for de som leter etter en mo re lokal opplevelse. Mercat de Santa Caterina har over 10 0 forskjellige boder og hvis du ikke ønsker å kjøpe ingredienser til å lage mat selv, Cuines Santa -Catarina Ligger midt inne i markedet og er kjent for å være en av de beste lunsj restauranter i Barcelona.

Hvor: Metro L4, Jaume 1

Mercat de Sant Antoni

Leter du etter et stort matmarked med en vennlig stemning? En skjult perle av Barcelona, ​​Sant Antoni Market tilbyr fersk mat b UT fungerer også som en klær og loppemarked, i motsetning til de fleste i Barcelona. For de som ønsker å smake på erfaring, kan Bar Esmorzars finnes bare inne og har en Fricando rett som rivals best i Barcelona.

Hvor: Metro L2, Sant Antoni

Mercat del Ninot

Mercat del Ninot entydig lar deg'try før du buy' og det er kjent for sin viden populære skinke boder og sentrale øya dedikert imponerende bare for å fiske. Sin nåværende Bygningen ble rekonstruert i 1933, hvor det ble en fullt innendørs marked; men det fortsatt opprettholder sin vakre gamle arkitektur og over 100 års historie.

Hvor: Metro: L5 Parada Hospital Clinic

Submit to StumbleUpon Digg This Submit to reddit
Share

Om Marina - Marketing Team

Marina er en forfatter fra Barcelona, ​​og er lidenskapelig opptatt av reise og teknologi. "Når jeg har tid, finner du meg med en ryggsekk å oppdage verden. Og da ikke, jeg skriver om min fantastiske byen for å hjelpe besøkende til å nyte det til det fulle."
Dette innlegget ble publisert i restauranter og mat, Shopping og merket Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML -kodene og -egenskapene: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>