Fiesta de La Mercè 2011 - Erfaring Barcelonas største festival

Si farvel til sommeren og hallo til høsten den katalanske måten ved å delta på Barcelonas største gatefest - La Fiesta de la Mercè. Til ære for skytshelgen for Barcelona, ​​har festivalen over 500 arrangementer gjør den til den største og en av de mest betydningsfulle i katalanske kulturen.

I år Fiesta begynner torsdag 22. september og avsluttes søndag 25. september med de mest populære arrangementer, inkludert parader, konserter og menneskelige tårn (se nedenfor for årets høydepunkter). De fleste av arrangementene er gratis og det vil være noe som skjer hver dag i helgen, så selv om du kommer til Barcelona for en kort tid, kan ikke du gå glipp av denne fantastiske opplevelsen!

The Must-See Høydepunkter fra La Mercè

De Gegants og Capgrossos (Giants og store hoder) er en stor attraksjon og morsomt å se på. De høye papir mache tall er slitt av "giant-bærere" og utføre danser mens de iført store hoder parade gjennom gatene, ofte kjører på folkemengdene for ekstra underholdning.
Info: fredag ​​23 September - 22:00
Starter på Carrer de Montalegre og utførelser på Plaça de Sant Jaume

Den Correfoc (brann løp) er en av de mest populære av de hendelsene der drager, demoner og andre "bestiari de Foc" (brann dyr) utføre danser og parader med ild. Det er vanligvis rundt 80.000 fyrverkeri brukes i correfoc så det kan være ganske høyt, men det er også en'little devils' brann kjøre spesielt for barn som begynner på 18:30 på søndag og reiser langs Via Laietana.
Info: søndag 25 September - 20:30
Starter i Via Laietana og ender på Consulado del Mar

De cast er spennende å se på som de bygger seg inn i menneskelige tårn, klatre opp hverandre, ofte med et av barna i gruppen krysser toppen av tårnet for en gripende finale. Dateres tilbake til det 18. århundre, tradisjonen opprinnelig kommer fra Tarragona, like utenfor Barcelona. De beste lagene i cast kommer fra hele Catalonia å prestere på La Mercè.
Info: søndag 25 September - 12:00 på Plaça de Sant Jaume

Konserter BAM (Barcelona accio Musical) er en rekke konserter med internasjonale musikkgrupper spesielt tilrettelagt for La Mercè. Med mer enn 60 konserter i løpet av en 3-dagers periode og 8 forskjellige stadier satt opp rundt Barcelona som La Plaça Reial, Parc del Forum og La Plaça del Rei, de er den musikalske høydepunktet på festivalen.
Info: Torsdag 22 september - lørdag 24 september ulike tider og steder

For mer informasjon om La Fiesta de La Mercè og for et program fullt av hendelser gå til http://www.bcn.cat/merce/en/index.shtml .

Interessert i å gå til Barcelona for La Fiesta de La Mercè? Leilighet Barcelona har over 500 fullt utstyrte leiligheter til leie for korte og lange opphold. Med Las Ramblas leiligheter, Sagrada Familia leiligheter og mange spesielle tilbud på Barcelona leiligheter, vil du finne din perfekte innkvartering for å nyte La Mercè's festligheter.

Om Marina - Marketing Team

Marina er en forfatter fra Barcelona og er lidenskapelig opptatt av reise og teknologi. "Når jeg har tid, finner du meg med en ryggsekk å oppdage verden. Og da ikke, jeg skriver om min fantastiske byen for å hjelpe besøkende til å nyte det til det fulle."
Dette innlegget ble publisert i Aktiviteter , hendelser , steder , Reise og Ferie og tagget , , , , , , . Bokmerk permalenken .

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML -kodene og -egenskapene: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>