Vi har en konkurranse! Vinn et gratis opphold i Barcelona!

Her går det: hvis du skjøt en fin klipp med telefonen på noe morsomt, noe kult, noe som fanget oppmerksomheten din mens du besøker denne fantastiske byen, send det til oss! Vi vil laste det opp på vår YouTube-kanal . Videoen med de fleste "tommel opp" vil vinne et gratis opphold i en av våre luksusleiligheter i Barcelona!

Send oss et klipp (5 min. Max) til contestapartmentbarcelona@gmail.com før 15. oktober og fortelle alle dine venner til å stemme på deg. Og fortelle dem til å abonnere på kanalen også, fordi vi vil plukke blant alle abonnenter en heldig vinner av en € 50 sjekk for å bruke hvor som helst i verden!

Om Marina - Marketing Team

Marina er en forfatter fra Barcelona og er lidenskapelig opptatt av reise og teknologi. "Når jeg har tid, finner du meg med en ryggsekk oppdage verden. Og da ikke gjør det, kan jeg skrive om min fantastiske byen for å hjelpe besøkende til å nyte det til det fulle."
Dette innlegget ble publisert i Aktiviteter , Hjem og tagget , , , , , , , , . Bokmerk permalenken .

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML -kodene og -egenskapene: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>