Barcelonas Secret Garden

Ramblas aldri stopper. Det er en uopphørlig elv av mennesker, og det er følsom bare til de daglige tidevannet og de dagene i uken. Likegyldig til varmen, eller så virker det, de modige besøkende forlater sine leiligheter og mengden avenue under solen August, prøver å få orden på alt maset som omgir dem. Ikke de fortjener en pause? Vi tror det, derfor ønsker vi å dele en liten hemmelighet med dem. Så, kjære besøkende: slå av Las Ramblas for en stund og skriv Carrer de la Boqueria (den som starter på Miro mosaikk på bakken). Gå ned til nummer 10. Du finner den vakre inngangen til Petit Palace Hotel. Krysse den, og gå i som om du har en spesiell pass. Ingen vil stille deg spørsmål. På høyre side finner du en glassdør som åpner for en av Barcelonas skjulte juveler: hagen til Casa Ignacio de Puig. Sug i atmosfæren, puste lukten av trær, vende ut en bok eller bestille en drink fra hotellets bar - som også har lagt ut noen komfortable hagemøbler for deg å bruke uten restriksjoner - og nyte denne romantiske hagen bygget i 1861, en sann forfriskende og stille hjørne i midten av byen.

Las Ramblas er lett tilgjengelig fra noen av de sentrale leiligheter i Barcelona og ligger bare en kort spasertur fra Barceloneta Beach.

Om Marina - Marketing Team

Marina er en forfatter fra Barcelona og er lidenskapelig opptatt av reise og teknologi. "Når jeg har tid, finner du meg med en ryggsekk å oppdage verden. Og da ikke, jeg skriver om min fantastiske byen for å hjelpe besøkende til å nyte det til det fulle."
Dette innlegget ble publisert i Hjem , Places og tagget , , , , , , . Bokmerk permalenken .

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML -kodene og -egenskapene: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>