The Ultimate Barcelona Souvenir

barcelona_souvenir

Det er ikke en nøkkel-ring fra la Sagrada Familia, og heller ikke en skrutrekker med en Gaudí øgle håndtak, kjøleskap magnet med La Pedrera eller en lystig paella. Det er et liv størrelse skulptur av en meget velkjent figur både for innbyggere og besøkende: pakistansk mann som selger bokser øl i gatene om natten, og kalte den forbipasserende med oppramsing "cerveza-øl-amigo" (eller "sexy øl "når han er rettet mot deltakere forlate sine Barcelona leiligheter klar til å treffe byen).
Art director Michele Salati besluttet å forevige denne symbolske karakter av den moderne Barcelona med et liv-size statue, noe som gjør ham til en monument, snu ham til en moderne souvenir. Det er et kunstverk som kan bli verdsatt for sin realisme: sliten holdning, (du finner din øl-salg venn selv når alle barer har for lengst lukket), hodet bøyd til siden for at svak stadig tigge holdningen til selger, tilbudet gest, den six pack, posen med ekstra bokser ... All formidler en følelse av sympati og respekt pakket inn i en tidløs pakke av ironi og melankoli.

For å lage et merke på det aspektet av samfunnskritikk i hans kunstverk, Michele video intervjuet noen pakistanske folk å få vite hva de egentlig synes om denne aktiviteten, avslører de vanskeligheter dette sosial gruppe møter med sin innsats for å integrere i Catalunya og nødvendigheten av lage en levende med strøjobber som å selge øl, blant andre.
Etter en provoserende "live" Utstillingen består av å forlate statue alene i et par hjørner av Barcelona å registrere effekten på folk, "Monumento al Paquistaní" er nå synlig på kunstgalleri Base Elements, et tempel for graffiti og street art i det gotiske nabolaget.
En liten, syntetisk marmor kopi av statuen er tilgjengelig i begrenset opplag for salg. Så innom Base Elements hvis du ønsker å kjøpe en virkelig moderne suvenir av Barcelona.

Om Marina - Marketing Team

Marina er en forfatter fra Barcelona og er lidenskapelig opptatt av reise og teknologi. "Når jeg har tid, finner du meg med en ryggsekk å oppdage verden. Og da ikke, jeg skriver om min fantastiske byen for å hjelpe besøkende til å nyte det til det fulle."
Dette innlegget ble publisert i Arrangementer og merket , , , , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken .

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML -kodene og -egenskapene: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>