Fornøyelsespark. Ferie med et snev av Indiana Jones.

Adventure Park, Barcelona

Barcelona har nå sitt eget eventyr park i byen. Barcelona Bosc Urba (Urban skogen) er et nytt anlegg som ligger i Forum, en flerbruksområde i fjæra, hjemmet til store begivenheter som Primavera Sound Festival eller den tradisjonelle "Feria d'Abril".
Barn og voksne er velkommen til å oppleve mer enn 50 attraksjoner delt i tre kretser med økende vanskelighetsgrader: den oransje krets, for barn fra 3 til 8 år gamle; den blå krets, egnet for barn over 8, familier og voksne, og den røde krets, designet for de som trenger et adrenalinrush som en vanlig person trenger en espressokaffe.
Så hvis begreper som tibetansk bro, zip wire, creeper, V-formet net, ape bro eller pirat nettet er ikke bare kjent, men attraktiv for deg, ta den gule linjen i metro til Maresme-Forum for en dag med familie underholdning og moro med vennene dine og nyte Bosc Urba. På slutten av dagen, kan du slappe av i ditt fullt utstyrte Barcelona leilighet og gjøre en fin middag, eller dra ut for noen fine middelhavsmat, kanskje i en av restaurantene vi anbefaler.

Submit to StumbleUpon Digg This Submit to reddit
Share

Om Marina - Marketing Team

Marina er en forfatter fra Barcelona, ​​og er lidenskapelig opptatt av reise og teknologi. "Når jeg har tid, finner du meg med en ryggsekk å oppdage verden. Og da ikke, jeg skriver om min fantastiske byen for å hjelpe besøkende til å nyte det til det fulle."
Dette innlegget ble publisert i Aktiviteter og merket ​​ Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML -kodene og -egenskapene: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>