Gandules! Kom til Barcelona for å se filmer.

gandules_2011

Du brukte hele dagen besøker landemerkene Barcelona, ​​nå er det på tide å lene seg tilbake og slappe av, bokstavelig talt. Hvis ikke på sofaen våre Barcelona leilighetene, velge en fluktstol på CCCB Gandules Open Air Cinema. CCCB (Centre of Contemporary Culture of Barcelona) er en nonstop kulturfabrikk, en sann ressurs for byen vår. Og når august kommer, det gleder oss med en flott friluft kino sted i bakgården "Pati de les Dones" (kvinnegårdsplassen).

Alle filmene er nøye utvalgt og i original versjon med undertekster på spansk og katalansk. I år er historiene om "sosiale forskjeller, vanskelige tider, presset av penger og sin streben som gjør oss tenke på nye tilnærminger og muligheter".

Godard, Kurosawa, Losey, Denis blant mange andre vil holde oss forhekset og glemsom av varmen throughtout hele måneden. Du kan ta kontakt med programmet her.
Forresten, "gandula" betyr dagdriver, så lat som en lokal kan være, men ikke bli sent å sørge for å ta tak i fluktstol. Gratis inngang.

Ikke glem å følge oss på Facebook og Twitter for daglige oppdateringer på Barcelona!

Om Marina - Marketing Team

Marina er en forfatter fra Barcelona og er lidenskapelig opptatt av reise og teknologi. "Når jeg har tid, finner du meg med en ryggsekk å oppdage verden. Og da ikke, jeg skriver om min fantastiske byen for å hjelpe besøkende til å nyte det til det fulle."
Dette innlegget ble publisert i Arrangementer , Hjem og tagget , , , , , , , . Bokmerk permalenken .

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML -kodene og -egenskapene: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>