Palau Guell gjenåpner dørene i Barcelona

Etter syv lange år med restaurering, re-åpner Güell Palace sin totalrenoverte dører beholdt sin opprinnelige essens, og kan besøkes fra tirsdag til søndag fra kl 10 til 20:00 med opptak bare 10 euro. Antoni Gaudí bygget Güell Palace som en forespørsel fra Eusebi Güell som ønsket et nytt hjem i Barcelona og hadde en fantastisk beundring for Gaudí. Den arkitektoniske lurer ligger på gaten av Nou de la Rambla, 3-5, i Raval-distriktet - lett tilgjengelig fra alle Ramblas leilighet i Barcelona. Faktisk er dette palasset den eneste bygningen som Gaudí endte helt seg selv og senere har det ikke vært noen vesentlige endringer på renovering. Det er derfor en av de mest uttrykksfulle (arkitektonisk snakker) av Gaudi arbeid: en bygning med en kompleks arkitektur veltalenhet, erklært en World Heritage av UNESCO for sitt bidrag og innflytelse på teknikker og arkitektonisk vist i moderne konstruksjon av det tjuende århundre .

På grunn av den trange gaten der bygningen ligger, er det vanskelig å observere hele fasaden; Men Gaudí designet en monumental inngang med flotte smijern porter, dekorert med skjold Catalonia, en middelaldersk ridder og en drage, arbeid av Joan Onos.

Inngangen størrelse er så imponerende fordi den ble utformet, slik at besøkende kan få tilgang på hester eller i vogner, hvor de vil gå direkte til kjelleren, tilgjengelig gjennom en genial spiralformede rampen der en stabil for hester ble bygget. En veldig innovativ idé for den tiden, skapt av Gaudí, er alt inne i palasset designet med en rikt dekorert maurisk stil, som fremhever den hvelvede tak med tre og jern.

Det er en tre etasjes høy mottaker som er hovedfokus av bygningen, omgitt av de viktigste rommene i palasset, hvor du kan få tilgang til den edle trapp, å ha tilgang til andre rom. I hovedetasjen var det en rekke rom hvor gjestene ble ønsket velkommen og underholdt, og hovedkontoret til grev Güell. Samt andre områder dekorert med malerier av "Twelve Apostles" av Aleix Clapp, og et organ ved siden av kapellet, arbeid Aquilino Amezcua. I andre etasje er det soverom, innredet i hyllest av Güell kone, Isabel López Bru, datter av Marquis de Comillas opprettet av Alexandre de Riquer, og i tredje etasje var rom for tjenesten. På plattformen av fasaden, Gaudí brukt et originalt system av buer og søyler med pilastre i hyperboloid en stil aldri ansatt av Gaudí.

På taket er det flere peiser, som langt fra å behandle dem som ubrukelige gjenstander, ga Gaudí dem protagonism og ble utrolig dekorative gjenstander essensielle for den plassen som bare Gaudí vil visualisere. Denne måten å utforme peiser ville utvikle seg på sitt neste verk, for å nå spektakulære mesterverker som Casa Mila eller som de kaller det "La Pedrera". Det er totalt 20 peiser i geometriske figurer, dekket med fargerike og livlige keramiske i mosaikk stil. Den viser også høy nål-formet lykt som er utvendig skudd av kuppelen av den sentrale hallen, også laget av keramikk og toppet med en jern vær-finnen som inneholder vinden rose, et balltre og en gresk kors. Under den spanske borgerkrigen, servert palasset som en politistasjon, og i 1944 en amerikansk millionær forsøkt å kjøpe den og flytte den til sitt land stein på stein, men heldigvis ble det tilhører regjeringen i Barcelona. I 1996 ble bygningen åpnet for publikum og i mange år har tiltrukket seg interesse av besøkende fra hele verden, beundrer som vanlig arbeid av stolthet av Barcelona, ​​Antoni Gaudí og er definitivt en av de arkitektoniske juveler av katalanske modernismen .

Hvis du leter etter overnatting litt lenger bort fra den travle Las Ramblas, men likevel med lett tilgang til noen av Gaudís mest kjente verk, leie en strandleilighet i Barcelona eller en Sagrada Familia leilighet i Barcelona er et godt alternativ.
Å finne byens innsikt og planlegge turen, kan du finne informasjon om Leilighet Barcelonas Facebook-side.

Om Marina - Marketing Team

Marina er en forfatter fra Barcelona og er lidenskapelig opptatt av reise og teknologi. "Når jeg har tid, finner du meg med en ryggsekk oppdage verden. Og da ikke gjør det, kan jeg skrive om min fantastiske byen for å hjelpe besøkende til å nyte det til det fulle."
Dette innlegget ble postet i Steder og tagget , , , , , , , . Bokmerk permalenken .

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML -kodene og -egenskapene: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>