Antoni Gaudí Architecture

Antoni Gaudi Barcelona
Antoni Gaudí var en katalansk arkitekt, leder av katalansk modernisme.
Gaud Jeg var en arkitekt med en medfødt sans for geometri og volum, samt en stor fantasi evne som tillot ham å mentalt projisere de fleste av hans verker før du passerer dem på å fly. Faktisk sjelden utført detaljerte tegninger av hans verker, og foretrakk å gjenskape dem på tredimensjonale modeller, støping alle detaljene kommer opp skulle mentalt. Andre ganger ble jeg improvisere på fly, noe som gir instruksjoner til hans stab om hva de måtte gjøre.
Med en sterk intuisjon og kreative evner, Gaudí unnfanget sine bygninger på verdensbasis, som serverer både strukturelle løsninger som funksjonelle og dekorative. Studerte til minste detalj av hans kreasjoner i arkitektur integrere en rekke håndverk at han mestret til perfeksjon: keramikk, glass, jern smir, snekring, etc. Det er også innført nye teknikker i behandling av materialer, slik som hans berømte "Trencadis" laget med keramikk avfall.
Etter litt tidlig påvirket av den neo-gotisk kunst og enkelte orientalske trender, ledet Gaudí modernismen i sin mest dynamiske æra mellom slutten av det nittende og tidlig tjuende århundre. Men arkitekten Reus gikk utover ortodokse modernismen, noe som skaper en personlig stil basert på observasjon av naturen, frukt som var hans bruk av geometriske regler, for eksempel hyperbolicus paraboloid, den hyperboloid, helix og conoid.
Gaudis arkitektur er preget av en sterk personlig stempel, preget av jakten på nye strukturelle løsninger, som kom etter en levetid viet til analyse av optimal strukturen av bygningen, integrert i sine omgivelser og å være en syntese av alle kunst og håndverk. Gjennom Gaudi studiet og praktisering av nye og originale løsninger, vil Gaudis arbeid kulminerer i en organisk stil, inspirert av naturen, men uten å miste erfaringene fra tidligere stilarter, noe som skaper en arkitektonisk arbeid som er en perfekt symbiose av tradisjon og innovasjon. Dessuten er hans arbeid preget av de som var hans fire store lidenskaper i livet: arkitektur, natur, religion og kjærlighet for Catalonia.
Gaudís arbeid har nådd over tid med en bred internasjonal eksponering, og utallige studier viet til hans forståelse av arkitektur. I dag er han beundret av fagfolk og publikum generelt: Sagrada Familia er nå en av de mest besøkte monumentene i Spania.
Hvis du planlegger å besøke Barcelona, ​​og ønsker å se noen av Gaudís mest berømte verk, bor i en by sentrum Barcelona leiligheten er et godt alternativ. Spesielt bor i en Ramblas leilighet i Barcelona eller en Sagrada Familia leilighet i Barcelona er en fin måte å nyte sin fantastiske arkitektur hverdagen. Du kan også ta turen rundt Eixample distriktet, hvor du kan se to interessante verk av Gaudí: La Pedrera (også kjent som Casa Mila) og Casa Batlló.

Om Marina - Marketing Team

Marina er en forfatter fra Barcelona og er lidenskapelig opptatt av reise og teknologi. "Når jeg har tid, finner du meg med en ryggsekk å oppdage verden. Og da ikke, jeg skriver om min fantastiske byen for å hjelpe besøkende til å nyte det til det fulle."
Dette innlegget ble publisert i Hjem , Places og tagget , , . Bokmerk permalenken .

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML -kodene og -egenskapene: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>