Hvordan komme seg til Barcelona City Center fra El-prat Airport

El-Prat lufthavn Barcelona

Overføringen fra Barcelona El-Prat flyplassen til sentrum er forvirrende for mange besøkende som flyplassen ikke ligger faktisk i byen Barcelona selv, men i nabobyen El Prat de Llobregat. Også El-prat har to terminaler T1 og T2 og den andre terminalen har tre separate bygninger som er T2A, T2B og T2C. Men det finnes en rekke alternativer til å bruke både offentlig og privat transport som er tilgjengelig på flyplassen, og vil overføre deg direkte til Barcelona sentrum, Placa de Catalunya. Den mest komfortable alternativene er oppsummert i denne artikkelen, og hver turen tar 30-40 minutter i gjennomsnitt.

Drosje

Første alternativet er å få en drosje på flyplassen taxiholdeplass utenfor hver terminal. Den taxi service er den mest komfortable måten å komme til sentrum hvis du ikke har egen bil eller noen å møte deg i Barcelona ved ankomst. Det er dyrere enn offentlig transport hvis du reiser alene, men for familien eller en gruppe på fire prisen per person er mer eller mindre rimelig.

Buss

Bus transfer from and to airport Barcelona Det er en spesiell flybuss tjeneste som kobler El-prat til Barcelona sentrum. Flybuss er en uttrykkelig service og kjører i sin faste timeplan hver 5-10 minutes.You kan finne Arobus utenfor begge terminalene på flyplassen. En enkeltbillett koster 5 euro per person. Flybuss første stopper på Plaça d'Espanya, der du kan få L3 eller l1 metrolinjer og deretter den stopper på Plaça de Catalunya, hvor du kan få en rekke lokale busser, samt T-banelinjer L1, L3, L6 og L7, i tillegg til de FGC linjene nummerert S1, S2, S5 og S55. De Rodalies Barcelona linjer R1, R3, R4 og R7 alle tjene stasjonen, samt en Renfe regional linje Ca-4b. Når du går tilbake til flyplassen er det viktig å huske at bussen A1 tar deg til terminal T1 når A2 bussen går til T2. Også det er en TMB buss nummer 46 går fra sentrum til både terminaler og omvendt, men det tar mer tid deretter flybuss som den har flere stopp. For å bruke buss 46 kan du kjøpe T10 billett som du ville være i stand til å bruke i Barcelona metro også.

Private Transfer

Barcelona private car transfer For de som ikke alle ønsker å stå i kø og ventet på taxi eller buss for å komme dit er en transporttjeneste som vil møte deg ved siden av flyplassen avkjørsel og vil ta deg til ønsket destinasjon. For spesielle tilfeller er det en mulighet for å arrangere luxe biler med en erfaren sjåfør som vil garantere komfortabel transport til et sted i Barcelona. Hvis du leier en Barcelona leilighet du kan være i stand til å reservere en bil gjennom selskapet.

Tog

Renfe train Barcelona Renfe går hvert 30. minutt til og fra flyplassen med stopp på stasjonene Clot-Arago, Passeig de Gracia, og Sants Estació hvor du kan endre til Barcelona metro for å komme til det endelige bestemmelsesstedet. Turen tar ca 30 minutter og billetter er tilgjengelig på alle stasjoner.

Submit to StumbleUpon Digg This Submit to reddit
Share

Om Marina - Marketing Team

Marina er en forfatter fra Barcelona, ​​og er lidenskapelig opptatt av reise og teknologi. "Når jeg har tid, finner du meg med en ryggsekk å oppdage verden. Og da ikke, jeg skriver om min fantastiske byen for å hjelpe besøkende til å nyte det til det fulle."
Dette innlegget ble publisert i Transport & Services og tagget ​​ ​​ Bokmerk permalenken.

2 Responses to Hvordan komme til Barcelona City Center fra El-prat Airport

  1. Leila sier:

    Tusen takk for informasjonen !!!! Nå vet jeg at det beste alternativet (billigere) er TMB buss nummer 46.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML -kodene og -egenskapene: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>